SOCIAL MEDIA

torstai 4. toukokuuta 2017

HUPSISTA


Niin kuin otsikkokin jo sanoo, niin hupsista. Tulikin synttäreiden jälkeen pidettyä pienen pieni blogitauko, vaikka ei todellakaan ollut tarkoitus. Olen vain ollut joka päivä menossa, niin kuvailuun ja kirjoittamiseen ei oikein ole jäänyt aikaa. Synttärit sujuivat superhyvin ja meillä oli oikein hauska ja onnistunut ilta ystävieni kanssa. Enempää en iltaa taida avata, vaan säästän teidät suosiolla (teidän ja minun...) yksityiskohdilta. Vappupäivänä päätimme myös parhaan ystäväni kanssa, että emme jää vaan makaamaan ja kärsimään dagen efterista, vaan suuntasimme monien muiden lappeenrantalaisten tavoin Linnoituksen valleille vappupiknikille. Säät suosivat silloin ja niin ne ovat suosineet myös muut viime päivät. Sen takia olenkin ulkoillut paljon ja nauttinut auringosta, sillä eihän sitä tiedä, milloin seuraavaksi saamme taas "nauttia" rakeista ja vesisateista.


Eilen sain myös taiteen perusopetuksen päättötodistukseni. Olen käynyt Taito Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulua pienestä 7-vuotiaasta asti ja vihdoin sain käteeni päättötodistuksen. Niin siistiä! Toivottavasti joskus voin tehdä tätä työkseni.


Oli pakko myös tulla näyttämään, kun sain äidiltäni synttärilahjaksi hajuveden, jota olen himoinnut jo niiiin pitkään. Kyseessä on Versacen Bright Crystal, joka on kuin tehty minulle. Kukkaistuoksu, joka on kumminkin hyvin raikas ja naisellinen. Rakastan! 
Eipä mulla nyt ollut mitään ihmeempiä, ajattelin tulla vaan ilmoittelemaan itsestäni. Kesä lähestyy jo kovaa vauhtia ja samalla blogiinikin on tulossa taas superkivoja juttuja. Pysykää siis kuulolla! <3

Lähetä kommentti