SOCIAL MEDIA

maanantai 8. toukokuuta 2017

AJATONTA ITALIALAISTA KEHYSMUOTIA

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.


Kävin pari viikkoa sitten Helsingin Kattilahallissa Bloggers' Inspiration Dayssa, josta voitte lukea lisää täältä. Yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista oli Instrumentarium, jonka pisteellä pääsi tutustumaan Heritagen uuteen kehysmallistoon. Kyseinen Italialainen brändi edustaa ajatonta tyylikkyyttä, jonka perustana on aito käsityö, ainutlaatuiset yksityiskohdat sekä tekninen viimeistely. Heidän uusin mallistonsa on nimeltään Spectacles of time, joka on hakenut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä. Kyseinen mallisto on upea yhdistelmä nostalgiaa sekä modernian muotokieltä. Kehyksiä ihastellessa pystyi oikein aistimaan menneiden vuosikymmenten hengen.


Pääsimme myös itse testailemaan laseja ja kuvauttamaan itsemme Instrumentariumin seinän edessä. Lasejen valinta ei ollut mikään helpoin homma, sillä en koskaan ole käyttänyt silmälaseja, joten oli outoa nähdä itsensä laseissa. Löysin kumminkin aika nopeasti mieleiseni, jotka päässä astelin hauskan kuvausseinän eteen. Pidän näyttävistä ja suurista aurinkolaseista, joten samalla linjalla mentiin myös silmälaseissa ja kilpikonna kuosilla tietty. 

Olen aina rakastanut 50-lukua ja sen naisellista muotia. Saan siitä todella paljon inspiraatiota tyyliini. En siis yllättynyt, että rakastuin myös 50-luvun kehyksiin. Kellohameissa ja kissamaisissa kehyksissä on vain sitä jotain. Jos käyttäisin silmälaseja voisin hyvinkin huolia Heritagen mallistosta naiselliset 50-luvun henkiset näyttävät lasit, jotka kumminkin olisivat klassiset ja menisivät päivästä toiseen. Näyttävyys ja klassisuus ovat nimittäin muutenkin tyylini avainsanoja.

Kertokaa ihmeessä, mitä te tykkäätte näistä. Tai millaisista kehykset ylipäänsä mielyttävät teitä?
Kuvausseinällä otettu kuva: Sanni Riihimäki

Lähetä kommentti