SOCIAL MEDIA

torstai 25. toukokuuta 2017

4 KESÄISTÄ ASUIDEAA

Viime päivät olemme saaneet nauttia aivan ihanista kesäsäistä. Itsellä tosin alkuviikko meni vaan sisällä pääsykokeiden parissa, mutta nyt nekin ovat onneksi ohi ja enää voi vaan toivoa parasta. Inspiroiduinkin tänään kasailemaan muutamia asuideoita kesää varten, sillä mikäs sen parempaa, kun kesäpukeutuminen. Toivottavasti saisittekin näistä taas vähän inspistä. Kertokaa myös ihmeessä kommenteissa, että mikä näistä asuista on lempparinne!


1. Mitä olisikaan kesä ilman kesämekkoja? Sen takia aloitetaankin kesämekolla. Tänä kesänä värikkäät kesämekot tuntuvat olevan pinnalla, enkä yhtään ihmettele. Kaunis kukkakuosinen kesämekko on jo yksinään niin näyttävä, ettei se tarvitse kaverikseen mitään kummoisempia asusteita. Nätit kengät jalkaan, laukku olalle ja arskat päähän, niin on jo valmiina lähdössä kaupungille.


2. Näyttävät kengät ovat myös oiva sijoitus. Niiden pariksi ei tarvitse pukea kuin rennon t-paidan ja hameen, niin kokonaisuus näyttää jo hyvältä. Olen jotenkin tänä kesänä ihastunut kovasti väreihin ja varsinkin keltainen näyttää superhyvältä omaan silmääni. Tupsukorvikset ovat myös ehdoton se-juttu tänä kesänä! Tässä asussa voisin hyvinkin kuvitella kierteleväni ystävien kanssa kaupungilla.


3. Culottes-housut ovat myös ehdottomasti hyvät housut kesäksi. Rakastan sitä, kuinka ne ovat samalla rennot, mutta supertyylikkäät. Niiden pariksi yhdistäisin helpot slip-on sandaalit tai muut kengät, joihin olen myös tällä hetkellä ihastunut. Simppelit asusteet ja näyttävät aurinkolasit kruunaavat asun. Tykkään!


4. Tänä kesänä kannattaa myös leikitellä paidoilla. Mitä näyttävämpi, sen parempi. Off shoulder -mallit ja röyhelöt ovat kova juttu tänä kesänä. Näyttävän paidan pariksi sopii hyvin esimerkiksi yksinkertaisen mallinen farkkuhame. Kauniit tolppakorkoiset pistokkaat vielä kruunaavat asun. Voisin hyvin vetäistä vaikka heti päälle tämän supersuloisen asun ja mennä nauttimaan kesästä. 

Lähetä kommentti