SOCIAL MEDIA

perjantai 28. huhtikuuta 2017

OTOKSIA VIIME PÄIVILTÄ


Hui, kun on taas yksi viikko hurahtanut hurjaa vauhtia ohi. Nyt alkaa jo viikonloppu, joka tarkoittaa sitä, että täytyy alkaa myös valmistelemaan sunnuntaita. Olen superinnoissani synttäreistäni, sillä pääsen viettämään sen parhaiden ystävieni kanssa ja pitää hauskaa. Asu täytyy ainakin miettiä etukäteen, jotta vältyn viime hetken paniikilta. Asukriisiltä nimittäin tuskin vältyn... 
Kokeilin muuten vasta vähän aikaan sitten ensimmäistä kertaa valkuaispuuroa ja olen ihan myyty sille. Vaikka puuro ja kananmuna kieltämättä kuulosti todella erikoiselta yhdistelmältä, niin päätin hylätä ennakkoluuloni ja kokeilla. Suosittelen kyllä muitankin kokeilemaan, jos kaipaa aamupuuroihin välillä vähän vaihtelua. 
Löysin myös eilen kaupoilla pyörähtäessä aivan täydellisen kesämekon Vilasta. Ylempänä näettekin pienen vilauksen siitä. Nyt vaan täytyy kärsivällisesti yrittää odottaa niitä lämpösempiä kelejä, ennen kuin pääsen ulkoiluttamaan tuota kaunokaista. Minut tuntien tosin en varmasti malta odottaa, vaan vedän jo parin viikon sisällä tuo päällä... Noh, yrittänyttähän ei lasketa. Tilasin myös vihdoin ja viimein valmistujaismekkoni. Nyt vain odottelen kyseistä pakettia ihan hulluna. Onneksi ensi viikon aikana sen täytyisi saapua. Maltan tuskin odottaa!
Ihanaa viikonloppua ja varsinkin hauskaa vappua kaikille! <3

Lähetä kommentti