SOCIAL MEDIA

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

MISTÄ PÄIVÄNI TÄYTTYVÄT KOULUN LOPUTTUA?


Kirjoitusten loputtua monet ovatkin kyselleet, että kuinka olen nyt saanut päiväni kulumaan, kun ei ole tarvinnut enää päntätä eikä istua koulun penkillä. Itsekin olen yllättynyt, kuinka hyvin saan päiväni kulumaan ja keksin tekemistä. Olen muun muassa siivonnut huoneeni sekä vaatekaappini perusteellisesti sekä autellut kotihommissa. Olen nauttinut suunnattomasti siitä, että jos aamulla tekee mieli, niin voin vaan makoilla sarjojen parissa myöhään. Voin rauhassa keitellä aamupuuroni sekä lenkkeillä päivällä ihanassa auringon paisteessa koulussa istumisen sijan. Olen myös voinut panostaa tähän blogiin hyvällä omatunnolla, sillä koulukirjat eivät kummittele vieressä. Niin ihanaa!


Olen myöskin alkanut katsomaan taas hieman mitä laitan suuhuni, sillä kirjoitusten ohella tuli stressiin syötyä vähän sitä sun tätä ja sen kyllä huomasi. Kasvot kukkivat kauniisti suklaan jäljiltä, mahaa turvotti ja jatkuvasti väsytti. Kun panostaa terveelliseen ruokaan, niin kroppakin kiittää. Nyt on taas paljon pirteämpi ja energisempi olo. Olen siis saanut aikaani kulumaan myös ruuanlaiton sekä urheilun parissa. Kavereita olen myös treffaillut ja käynyt harrastuksissa. Parasta tässä onkin se, kun voin itse järjestää päiväni miten haluan. Toki olen myös viettänyt ihan rentoja kotipäiviäkin, sillä niistä ei ole koskaan haittaa. Eihän?


Toki pikkuhiljaa alan kaivata taas jonkin näköistä rytmiä elämääni ja eiköhän sekin töiden myötä pian saavu. Nyt täytyy vain nauttia täysillä, kun on kerrankin mahdollisuus vaan hengähtää. Aionkin siis vain tässä kuussa nauttia vapaudesta ja tehdä asioita joista tykkään. Tehkää tekin niin! 


Koirani ainakin tietää, kuinka rentoudutaan. Tämän kuvan myötä haluankin toivottaa kaikille todella ihanaa viikon jatkoa!

Lähetä kommentti