SOCIAL MEDIA

maanantai 17. huhtikuuta 2017

3 VUOTTA!


Kolme vuotta sitten, tänä kyseisenä päivänä, päätin repäistä ja tehdä jotain, mitä olin halunnut jo kauan tehdä, nimittäin perustaa blogin. Loin bloggeriin blogini ja kirjoitin ensimmäisen postaukseni hiukan jännittyneissä fiiliksissä. En yhtään tiennyt mitä tulema piti. Jos joku olisi silloin sanonut minulle, että kirjoittaisin edelleen aktiivisesti kyseistä blogia kolmen vuoden päästä, olisin luultavasti vaan naurahtanut ja pyöritellyt päätäni. Ajattelin nimittäin, että ehkä jaksaisin pari kuukautta ja sen jälkeen se olisi siinä. Ei kumminkaan ollut, vaan tässä sitä ollaan edelleen, kolmenkin vuoden jälkeen.
Siinä, missä tästä on tullut minulle supertärkeä ja rakas harrastus, niin on tämä myös opettanut paljon. Minusta on kasvanut entistä vahvempi ihminen, enkä välitä enää muiden mielipiteistä pätkääkään. Uskallan ilmaista itseäni niin oman tyylini, kuin tämän bloginkin kautta. Huomasin myös vanhoja postauksia selatessa, että olen kehittynyt myös huimasti valokuvauksessa sekä kirjoittamisessa. Se, jos mikä on mahtavaa, sillä rakastan kehittää itseäni ja taitojani jatkuvasti. Blogini menee joka päivä eteenpäin ja päivä päivältä se on enemmän minun näköiseni. Haluan vaan postaus postaukselta tuottaa parempaa sisältöä ja postauksia, jotka mielyttävät itseäni, mutta myös teitä. Kehittämistä on vielä vaikka kuinka paljon, mutta se tässä luultavasti onkin parasta. Koskaan ei ole valmista, vaan aina on jotain mitä voi tehdä paremmin. 
Yksi parhaista puolista tässä hommassa on myös kaikki te siellä ruudun toisella puolella. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen olen teille kaikille. Vaikka blogia olenkin aina kirjoittanut lähinnä itseäni varten, en voi kieltää sitä, kuinka paljon te kaikki ihanat lukijat tuotte tähän lisäboostia. Jokainen kommentti, tykkäys ja sivukatselu merkkaa minulle oikeasti paljon. On ollut ihanaa saada myös livenä teiltä palautetta, se jos mikä piristää aina. Olen myös päässyt tutustumaan ihaniin uusiin ihmisiin sekä saanut uusia ystäviä tämän blogihomman kautta. Ihan huippua, mitä kaikkea tämä on tuonut elämääni!
Ei kai tässä voi enää, kun kiittää teitä kaikkia ja lähettää virtuaalihaleja sinne ruutujen toisille puolille. Tästä on taas hyvä jatkaa ja lähteä neljänteen vuoteen, uusin tavoittein ja kujein. Vuoden päästä ollaan taas hitusen parempia! Mahtavaa uutta viikkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti