SOCIAL MEDIA

tiistai 28. maaliskuuta 2017

NAHKATAKKIKAUDEN AVAUS


Tänään mä vihdoin tein sen, nimittäin kaivoin nahkatakkini kaapin perältä esiin. Ai että, tuli keväinen fiilis nahkatakissa ja aurinkolaseissa. Vaikka aamupäivällä satoi lunta ja rakeita, niin illalla siitä säästä ei ollut tietoakaan. Ajatelkaa, nämä kuvat on napattu seitsemän aikaa illalla! Seitsemän!!! Vielä pari viikkoa sitten se ei todellakaan olisi ollut mahdollista. Olen niin onnellinen, kun päivät ovat paljon pidempään valoisia, sillä se helpottaa tätä valokuvaushommaa niin paljon. Muutenkin tuo aurinko vaan piristää niin paljon ja tuo energiaa. Olenkin nauttinut viime päivinä useista pitkistä kävelylenkeistä auringonpaisteessa. Parasta, kun laittaa musiikit soimaan, heittää aivot narikkaan ja antaa vaan mennä.


Nahkatakin pariksi halusin yhdistää nuo ihanat mustat liehulahjehousut. Kirjoitusten aikana pukeuduin aina vaan supermukaviin vaatteisiin ja kai se jäi jollain tavalla päälle, sillä mielelläni en pillifarkkuja kisko enää jalkaan. Nämä ovatkin mainio valinta, sillä ovat tyylikkäät ja samalla niin mukavat. Pitäisi varmaan ostaa toiset tälläiset vähän vaaleammassa ja kesäisemmässä sävyssä, niin kesälläkin voisi viileimmillä säillä pukeutua niihin.
Mulla ei nyt päänsäryn takia ole mikään kova kirjoittelufiilis, niin taidan tällä kertaa jättää tämän tekstin vain tähän. Mukavaa illanjatkoa kaikille ja kertokaa toki, mitä tykkäätte asustani!


Nahkatakki & neule Vero Moda, housut Bik Bok, kengät Nike, aurinkolasit Lindex, laukku Vintage

Lähetä kommentti