SOCIAL MEDIA

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

KEVÄÄN SHOPPAILULISTANI

Viikonloppuni on sujunut hyvin rennoissa merkeissä ja olen muun muassa kuluttanut aikaa nettikaupoissa pyöriessä. Keväisin iskee aina kova himo ostella kaikenlaista ihanaa vaatekaappiin, eikä tämäkään kevät ole poikkeus. Mulla on itseasiassa jo tähtäimessä tiettyjä vaatteita ja asusteita, joita haluaisin tänä keväänä kotiuttaa, joten ajattelin koota niistä postausta. Kertokaa myös ihmeessä, mitkä ovat teidän tämän kevään must have -juttuja!


1. Niin kuin jo aikaisemmin olen täällä maininnut, niin olen rakastunut röyhelöihin. Ne ovat ihanan naisellisia, kesäisiä ja tuovat asuun mielenkiintoisen lisän. Siksi haluankin tänä keväänä ja kesänä löytää ihania röyhelöpaitoja ja -mekkoja tuomaan iloa aurinkoisiin päiviin.
2. Tämän kevään ja kesän ehdottomat must have -kengät ovat pistokkaat. Midikorolliset pistokkaat näyttävät superhyvältä esimerkiksi hameiden ja culottes-housujen kanssa. Enää pitäisi vaan bongata jostain se pari, joka mielyttää täysin silmääni. Nuo Guccin pistokkaat huolisin itselleni vaikka heti, jos vaan pankkitilini sallisi sen...
3. Tykästyin viime kesänä lippiksiin ja omistankin niitä muutaman, mutta käytän niitä oikeastaan urheillessa, enkä siis halua hikistä lippistä esimerkiksi kaupungille lähtiessä vetäistä päähän. Tänä keväänä haluankin hankkia ihan arkikäyttöön soveltuvan tyylikkään lippiksen, joka tuo kivan lisän asuihin.
4. Vaaleat revityt farkut myös kuuluvat kevääseen ja kesään. Ne näyttävät superhyvältä rusketuksen kanssa. Tänä keväänä haluaisinkin löytää kivat vaaleat revityt farkut rennossa mom jeans -mallissa. 
5. Ja jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi, niin vaaleanpunainen on myös väri, jota haluan tänä keväänä hamstrata itselleni. Nuo vaaleanpunaiset culottes-housut olisivat varsinkin täydelliset keväälle.
6. Rakastan aurinkolaseja. Mielestäni niitä ei voi koskaan olla liikaa (varsinkin kun hajotan ja hävitän niitä jatkuvasti). Tänä keväänä olen ihastunut varsinkin tuon mallisiin aurinkolaseihin sekä cat eye -malli iskee myös. Löysinkin itseasiassa vasta supersöpöt vaaleanpunaiset aurinkolasit kokoelmaani.
7. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä haluaisin tänä keväänä kotiuttaa tuollaiset suloiset tupsukorvakorut. Intoni isoihin korvakoruihin ei ota nyt laantuakseen ja siksi olenkin aivan myyty näyttäville tupsukorviksille. Ne tuovat ihanasti mielenkiintoa tylsäänkin asuun. 
Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti