SOCIAL MEDIA

torstai 30. maaliskuuta 2017

INSPISTÄ METSÄSTÄMÄSSÄ + LOPPUTULOS

Minulta kysytään aina silloin tällöin, että mistä kaikkialta saan ideoita niin pukeutumiseen kuin tähän blogiinkin. Siihen ei kumminkaan ole olemassa yhtä ainoaa vastausta. Imen inspiraatiota itseeni oikeastaan joka puolelta. Saatan inspiroitua vastaan tulevasta ihmisestä, rakennuksista, musiikista... Tuota listaa voisi jatkaa ikuisuuden. Toisinaan saattaa kuitenkin tulla päiviä, kun tuntuu että pää on tyhjä, eikä mikään inspiroi. Onneksi olen löytänyt keinoni tähänkin. 


Muutama päivä sitten minulla oli taas tällainen päivä, kun tuntui, että pää oli ihan tyhjä kaikista ideoista, mutta täysi kaikesta turhasta. Tällöin päätin napata toisen koiristani mukaan sekä kamerani ja suunnata ulos. Mikäs sen parempaa, kuin kävellä ihanassa auringonpaisteessa ja kuunnella hyvää musiikkia. Kävimme Oskun kanssa kävelemässä parin tunnin lenkin, jonka aikana pää tyhjeni kaikesta turhasta ja pystyin keskittymään vaan luontoon ja musiikkiin. Siinä, missä kasvot tarvitsevat välillä kunnon syväpuhdistuksen, niin tarvitsevat myös aivotkin. Lenkiltä kotiin tultua oli todella raikas ja virkeä olo. 


Kotona nappasinkin vesivärit sekä paperit ja aloin pitkästä aikaa maalailemaan ihan vaan fiilispohjalta. Yllä näettekin lopputuloksen. Mun mielestä noista ainakin tuli ihan kivoja. Suosittelen siis tosiaan lähtemään tuulettamaan aivoja ulos, jos joskus tuntuu siltä, että ideat ovat lopussa. 
Nyt lähden kuminkin tuulettamaan aivojani hömppäsarjojen pariin. Nekin ovat oiva tapa tuulettautua, tosin hirveästi niistä ei inspiraatiota saa, haha. Idearikasta loppuviikkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti