SOCIAL MEDIA

maanantai 20. maaliskuuta 2017

HALOSELLA IHASTUMASSA NUORTEN MALLISTOON


Niin kuin aikaisemmassa postauksessa jo mainitsinkin, niin lauantaina suuntasin Kouvolaan ja tarkemmin kauppakeskus Veturiin, jonne oli juuri avautunut uusi Halonen. Olin superinnoissani, sillä pääsisin tutustumaan Halosen nuortenmallistoon, Z.I.P Jeans:iin. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut, että Haloselta löytyy myös nuorille suunnattu mallisto, vaan olin jotenkin aina kuvitellut, että kyseinen kauppa on suunnattu hiukan vanhemmille ihmisille. En siis yhtään tiennyt, mitä odottaa ja yllätyinkin todella positiivisesti.


Nuorten mallistosta löytyy vaatteita niin pojille, kuin tytöille. Valinnanvaraa on todella paljon ja vaatteet todellakin ovat nuorekkaita. Itselleni tämä tuli positiivisena yllärinä ja löysinkin todella monta ihanaa vaatekappaletta, joihin ihastuin. Z.I.P Jeans:in vaatteita voisikin kuvailla trendikkäiksi (löytyi bomberia, vaaleanpunaista, armeijanvihreää...) mutta kumminkin klassisiksi. Juurikin samoilla sanoilla kuvailisin myös omaa tyyliäni. Kevät näkyi myös selvästi vaatteissa ja niiden värimaailmoissa. Vaatteet eivät myöskään missään nimessä olleet tylsiä, vaan ne sisälsivät ihania yksityiskohtia, jotka tekivät niistä heti paljon mielenkiintoisempia. 
Pääsin myös itse stailaamaan Z.I.P Jeans:in vaatteista asuja, jotka kuvasimme päälläni. Seuraavat neljä asua ovatkin siis Halosen nuorten osastolta peräisin ja jokaisen päälläni olevan vaatekappaleen voitte löytää sieltä. Rakastuin varsinkin takkeihin, jotka olivat ihanan keväisiä ja niitä koristivat kauniit leikkaukset. Jos siis on keväälle uusi takki etsinnässä, niin suosittelen ehdottomasti Halosen takkivalikoiman tsekkaamista! Nyt kumminkin niihin asuihin.


Ensimmäisen asun loin ihanan mustan trenssitakin ympärille. Mielestäni jokaisen naisen tulisi omistaa ainakin yksi klassinen ja kaunis trenssitakki. Takin kaveriksi yhdistin keväiset valkoiset farkut, joissa on polvissa reiät. Tykkäsin kokonaisuudesta kovasti ja voisin hyvinkin kuvitella kulkevani kaupungilla tämä asu päällä.


Farkkuhameet ovat viime vuosien aikana nousseet taas kovaan suosioon ja ihastuinkin tähän vaaleaan Z.I.P Jeans:in farkkuhameeseen, jota koristaa edessä olevat napit. Paidan juju taas piilee sen hihoissa, jotka paljastavat kauniisti käsivartta. Niin ihana!


Kolmas asu koostuu kauniista armeijanvihreästä maksimekosta, jota koristaa sivuilla kauniit halkiot. Juhlavaan ja siroon asuun sai heti särmää, kun siihen yhdisti mustan biker-mallisen nahkatakin. Kokonaisuudesta tuli mielestäni superkiva ja näyttävä.


Viimeinen asu koostuu harmaasta neulosmekosta sekä vaalenpunaisesta takista. Polviin asti ylettyvät neulosmekot ovat omia lemppareitani, sillä ne ovat supermukavia päällä ja takin sekä asusteiden kanssa niiden ympärille saa luotua todella kivoja asuja. Ne ovat siis hyvin helppoja arkivaatteita, joista saa stailaamaalla monta erilaista kokonaisuutta käyttöön.
Mitäs tykkäätte asuista? Löysittekö lempparinne? Itse tykkäsin jokaisesta superpaljon ja ei voi kuin kehua, kuinka kivoja vaatteita Haloselta löytyy. Tästä lähtien taidankin käydä kurkkaamassa aina myös Halosen tarjonnan, jos on jotain tiettyä mielessä. Varsinkin takkejen kohdalla taidan suunnata sinne heti ensimmäisenä. Käykää tekin ihmeessä tutustumassa Halosen valikoimaa ja nuoret varsinkin, saatatte yllättyä, niin kuin minä!

Lähetä kommentti