SOCIAL MEDIA

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

AVOCADO TOAST


Moikka ja ihanaa keskiviikkoa kaikille! Ensinnäkin pahoittelut, että vaikka kuinka lukuloman alettua painotin, että postaustahti ei tule muuttumaan, niin toisin kumminkin kävi. Nyt reilun viikon pidin taukoa, sillä missään kohtaa ei vaan yksinkertaisesti ollut aikaa kuvailla tai kirjoitella postausta. Päivät ovat kuluneet lukiessa ja illat treenatessa tai kavereiden kanssa. Maanantaina jatkuivat kirjoitukset ja onneksi ensi viikon jälkeen ne ovat vihdoin ohi.
Nyt kumminkin ajattelin tulla jakamaan tänne yhden lempparileipäni reseptin. Tätä herkullista ja terveellistä leipää on tullut naposteltua viime aikoina hyvinkin ahkerasti niin aamupalaksi, kuin välipalaksi opiskelujen ohella. Kyseessä on siis avokadoleipä.

Tähän herkulliseen leipään et tarvitse muuta, kuin täysjyväleipääkypsää avokadoapippuria ja halutessaan sitruunaa ja esim. seesaminsiemeniä. Leipä kannattaa paahtaa kevyesti, jonka jälkeen sen päälle voi silputa ohuita avokadopaloja. Avokadon voi myös muussata ja levittää leivän päälle. Sen jälkeen voi halutessaan puristaa päälle hiukan sitruunan mehua. Lopuksi kannattaa vielä ripotella päälle pippuria tuomaan makua sekä esimerkiksi seesaminsiemeniä.

Tässä siis superhelppo ja nopea resepti terveelliseen välipalaan tai aamupalaan. Täyttää hyvin ja maistuu myös todella hyvin. En voi kuin suositella! Nyt kumminkin kaivan kirjan nenän eteen ja jatkan opiskelua. Ihanaa päivän jatkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti