SOCIAL MEDIA

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

TÄMÄN HETKEN MUOTILEMPPAREITA

Ajattelin pitkästä aika toteuttaa tällaisen postauksen, jossa esittelen mun tämän hetken muotilemppareita. Kyseessä on siis trendejä, joille sydämeni sykkii tällä hetkellä todella kovaa. Keräsin Pinterestistä muutaman jutun, jotka ovat mielestäni todellakin in tällä hetkellä. Kertokaa toki oletteko ihastuneet samoihin juttuihin kanssani vai ette.


Ensimmäisenä on pakko mainita verkkosukkahousut. Olen pikkuhiljaa lämmennyt näille lisää ja lisää. Mun mielestä toimivat oikein stailattuna niin hyvin erityisesti neuleiden, ylipolvensaappaiden ja farkkujen kanssa. Revittyjen farkkujen kanssa varsinkin nämä toimivat superhyvin. Näinkin pienellä jutulla voi saada noinkin paljon särmää asuun. Vaikka ihailenkin näitä sukkiksia muiden asuissa, niin en ole vielä itselleni uskaltanut kotiuttaa tällaisia, sillä en ole täysin varma, olisiko ne täysin tyyliäni. Onneksi kyseessä ei kumminkaan ole kallis hankinta, joten eiköhän nuo kohta löydä tiensä vaatekaappiini.


Aluksi rakastuin viime kesänä leveähihaisiin paitoihin ja nyt olen myös täysin myyty röyhelöpaidoille. Röyhelöt hihoissa, olkapäillä tai ihan missä kohtaa paitaa toimii! Nämä näyttävät paidat eivät tarvitse kaverikseen mitään erikoista. Ne vain toimivat! Röyhelöt ovat kaikenlisäksi supernaisellisia ja kauniita. Ihana lisä paitaan, kuin paitaan.


Ihme on myös tapahtunut, sillä olen ihastunut uudestaan näyttäviin korvakoruihin. Yläasteen alussa olin todella kova suurten ja näyttävien korvakorujen käyttäjä. Äitini aina naureskeli suurille helyilleni korvissa. Jossain kohtaa hommalle tuli kumminkin stoppi ja sen jälkeen tuskin käytin korvakoruja enää koskaan. Tai jos olen käyttänyt, ovat ne olleet ihan pienet napit, ei enää mitään riippuvaa. Viime aikoina olen kumminkin ihastunut taas suuriin ja näyttäviin korviksiin. Enää ei niinkään blingbling helyihin, vaan yksinkertaisiin. Esimerkiksi suuret hopeiset korvarenkaat ovat olleet ihan lempparini. Niillä saa niin helposti tylsäänkin asuun mielenkiintoa.


Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä olen rakastunut vaaleanpunaiseen. Olen toki aina pitänyt kyseisestä väristä, mutta en pukeutumisessa. Nyt kumminkin huomaan vähän väliä, kuinka ihastelen vaaleanpunaisia vaatteita ja vaatekaappiini löytää yksi jos toinenkin vaaleanpunainen yksilö. Ruusukulta on myös sävy, jota rakastan superpaljon. Vaaleanpunainen on suloinen lisä perusvaatteeseenkin ja tuo niihin ihanan tyttömäisen viban. Ainakin tiedän, mitä väriä aion kerätä kevättä ja kesää varten!

Lähetä kommentti