SOCIAL MEDIA

lauantai 25. helmikuuta 2017

MAMMAFARKUISSA


Torstaina herätessäni huomasin, että olin nukahtanut hiukset kiinni. No siitähän seurasi vain jäätävä takku/kiharapilvi. Tästä sitten inspiroituneena päätin kiskoa päälleni ysärihenkisen asun. Jalkaan päätyivät tietenkin mom jeans -housut eli mammafarkut. Mammafarkut ovat viime aikoina tuntuneet olevan kovastikin pinnalla ja hypetyksen kohteena. Farkut, jotka eivät oikeastaan imartele ketään, mutta ovat silti pirun siistit. Tavallaan ne ovat myös aika rumat housut, mutta kumminkin ihan parhaat. Ovathan ne aika mukavat jalassa ja kivaa vaihtelua perus pilleihin. Mitäs te tykkäätte mammafarkuista?


Mammafarkuissa parasta on myös se, etteivät ne välttämättä tule edes kalliiksi. Siisteintähän olisi nimittäin, jos mammafarkut löytyisivät esimerkiksi oman äidin vaatekaapista. Silloin ne ainakin olisivat nimensä veroiset. Myös kirpparilta kannattaa bongailla mammafarkkuja, ennen kuin suuntaa ostamaan uusina. Itselläni olisi vielä toiset mammafarkut hakusessa, sen verran näistä tykkään. Kevääksi ja kesäksi haluaisin nimittäin vaaleat kulutetut mammafarkut, joten saa vinkata, jos tiedätte mistä sellaisia löytää.


Mammafarkut Zara, paita Bik Bok, kello Marc by Marc Jacobs, kengät Andiamo
Se niistä mammafarkuista kumminkin. Taidan katsoa vielä muutaman jakson jotain sarjaa ja sitten painunkin jo pehkuihin. Ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille!

Lähetä kommentti