SOCIAL MEDIA

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

VUOSIKATSAUS 2016 OSA 3

Vaikka vuosi on jo vaihtunut, niin on aika palata vielä hetkeksi viime vuoteen viimeisen vuosikatsauksen merkeissä. Toivottavasti olette tykänneet näistä. Itse ainakin olen tykännyt tehdä näitä ja samalla muistella mennyttä vuotta. Huomasin myös samalla kuinka paljon olen kehittynyt bloggaajana taas vuoden sisällä. Nyt kumminkin vuosikatsauksen kolmannen ja samalla viimeisen osan pariin!


SYYSKUU
Syyskuu alkoi mukavissa merkeissä ja olin superinspiroitunut syysmuodista. Syyskuussa söin myös todella terveellisesti ja urheilin aktiivisesti. Kuun loppua kohden aloin kumminkin stressaantumaan kovasti, sillä ensimmäiset ylioppilaskirjoitukseni olivat edessä syyskuun viimeisenä päivänä. Samoihin aikoihin kanini sairastui myös pahasti ja stressasin myös sen puolesta. Syyskuun viimeinen viikko olikin koko vuoteni rankinta aikaa. Koeviikko oli käynnissä parhaillaan ja niistä kokeista täytyi suoriutua. Itkin vaan päivät ja illat stressin ja kanini takia. Tuota aikaa en kyllä kaipaa yhtään...

LOKAKUU
Syyskuun vaihtuessa lokakuulle kanini nukkui myös sylissäni pois. En koskaan olisi uskonut, kuinka iso suru yhden kanin poismenosta seurasi. Huomasin kuitenkin surun keskellä, kuinka paljon ympärilläni on ihmisiä, jotka välittävät minusta ja se lämmitti mieltäni. Onneksi lokakuulle mahtui myös kivoja juttuja, joten ei ollut aikaa jäädä vaan peiton alle murehtimaan. Syyslomalla suuntasimme parhaan ystäväni kanssa Helsinkiin ja I love me -messuille. Tuo viikonloppumme Helsingissä oli täynnä tekemistä ja vietimme huippuhauskan loman siellä.


MARRASKUU
Marraskuu alkoi sairastelulla, josta en ole vieläkään täysin toipunut. Se ei kuitenkaan menoa hidastanut. Marraskuussa pääsimme kuvailemaan jo lumisiin maisemiin ja aloitin myös joulufiilistelyn. Marraskuulle mahtui myös kivoja tapahtumia, kuten Ecouture-muotinäytös sekä bloggaajatapaaminen Mikkelissä. Kivasta tekemisestä ei siis ollut puutetta.

JOULUKUU
Joulukuun kohokohta on ehdottomasti joka vuosi joulu. Muutenkin kuukausi oli todella kiva ja lämmin. Juhlimme Suomen itsenäistymistä, joulua ja uutta vuotta, joten juhlia ainakin oli. Ansaittu joululoma alkoi myös vihdoin, jolloin oli aika vihdoin jättää kaikki syksyn stressi taakseen ja vaan nauttia. Puolet joulukuun postauksista varmaan liittyivät jollain tavalla jouluun, mutta minkäs teet, kun täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee tällainen jouluhöperö. Uusi vuosi sujahti ystävien kanssa ja oli aika jättää vuosi 2016 taakse.
Nyt siis vuosi 2016 on taputeltu loppuun asti ja on aika kääntää katseet kunnolla tulevaan. Ihanaa viikon jatkoa kaikille! 

Lähetä kommentti