SOCIAL MEDIA

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

VINKKEJÄ VANHOJENTANSSEIHIN


Eksyin tänään koulun jälkeen katselemaan kuvia ja videoita vanhojentansseistani. Hullua, että tuostakin päivästä on kulunut pian vuosi.. Vajaan kuukauden päästä onkin uusien wanhojen aika kiskoa tanssikamat niskaan ja nauttia tuosta ihanasta päivästä. Ajattelinkin sen takia koota tällaisen pienen viime hetken vinkkipaketin, sillä itse olin ainakin ihan hermona ennen tuota päivää ja kaikki vinkit olivat enemmän kun tervetulleita. Ja jos teitä kiinnostaa käydä lukemassa mun vanhoista, niin täältä ja täältä löytyy postausta niistä. Nyt kumminkin niihin vinkkeihin!


Nuku kunnolla ja muista syödä ja juoda! Tämä nyt on aika itsestäänselvyys, mutta oikeasti todella tärkeä asia. Ennen prinsessapäivää on tärkeä käydä aikaisin nukkumaan, sillä herätys on luultavasti aikaisin ja tummilta silmän alusilta halutaan välttyä. Koko päivä on todella rankka ja on tärkeää muista juoda kunnolla vettä sekä syödä. Itse meinasin aamulla pyörtyä kampaajan tuoliin, sillä en jännitykseltäni ollut pystynyt syömään kunnollista aamupalaa.
Jos meikkaat itse itsesi (niin kuin minä tein), niin valmistele meikkipohja kunnolla. Tämä on ihan supertärkeää, jos haluaa saada meikin kestämään kauniina koko päivän jatkoihin asti. Jos et siis omista kunnon meikinpohjustusvoidetta, niin kipin kopin kaupoille kotiuttamaan sellainen.

Muista pakata laukkuun mukaan pinnejä, teippiä ja lankaa ja neula. Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu, joten on tärkeää varautua hätätilanteisiin teipin ja ompelutarvikkeiden avulla. Myös kampausta voi joutua päivän mittaan korjailemaan, vaikka siinä olisi kuinka paljon lakkaa. Myös evästä kannattaa ottaa mukaan.
Kengät. Jos et ole vielä "koeajanut" tanssikenkiäsi, niin tee se nyt viimeistään, varsinkin jos kenkäsi ovat uudet. On tärkeää harjoitella tanssimaan kengät jalassa, varsinkin jos tanssit koroilla. Uusi kenkä myös muovautuu pikkuhiljaa jalkaan, joten aluksi se saattaa hieman hangata. Kävele siis vaikka kotonasi tanssikengät jalassa, jotta ne muovautuvat jalkoihisi ja ovat mahdollisimman mukavat itse pääpäivänä.


Aikatauluta päivä. On tärkeää olla selvät aikataulut tuolle päivälle, jotta turha stressi ja häsläys ei pääse pilaamaan fiilistä. Muista myös välillä hengähtää hetki ja heittää mekko hetkeksi pois tai edes löysätä nyörejä. 
Älä stressaa liikaa. Itse syyllistyin siihen, että stressasin vanhoja ihan liikaa ja näin painajaisia niistä etukäteen. Ei kannata stressata etukäteen, sillä iho menee huonoon kuntoon stressatessa, yöunet voivat jäädä lyhyiksi sekä stressi näkyy koko olemuksesta. 

Viimeisenä ja tärkeimpänä vinkkinä voin antaa sen, että nauttikaa! Nauttikaa tanssimisesta ja siitä, että saatte näyttää prinsessoilta. Hymyilkää, älkääkä olko niin totisia. Päivä menee hujahduksessa ohi ja jos käyttää päivän ainoastaan stressaamiseen ja jännittämiseen, niin ei siitä jää paljoa mitään käteen. Vaikka jalat menisi välillä vähän solmuun, niin ei sitä kukaan huomaa. Pienet kommellukset kuuluvat siihen päivään. Joten oikeasti, rentoutukaa ja nauttikaa, se on teidän päivänne! 
Siinä muutamia vinkkejä teille tuleville wanhoille. Toivottavasti niistä oli edes jollekin jotain hyötyä. Tsemppiä teille kaikille tansseihin! Ja mukavaa viikon jatkoa kaikille! xx

Lähetä kommentti