SOCIAL MEDIA

tiistai 10. tammikuuta 2017

VIIMEISIMMÄT PUHELINKUVAT

Viimeisimmästä kännykkäpostauksesta onkin taas jo vierähtänyt tovi, joten nyt olisi taas päivityksen aika. Taas vaihteeksi kännykän muistiin on kertynyt kasa kuvia, joita en täällä blogin puolella ole edes julkaissut. Eiköhän mennä siis kuviin!


Tänä talvena on saatu nauttia toinen toistaan kauniimmista auringonlaskuista, joista on aina välillä tullut napattua kuvia. Tämä kuva ei ole kovin onnistunut noiden tehtaan savujen takia ja myöhästyinkin tämän kuvan takia bussista... Arvatkaa ärsyttikö? :D


1. Minun suunnittelema jouluaiheinen mekko näyteikkunassa! Yläosa on tosiaan paperisista lumihiutaleista ja alaosassa kulkee kauniit jouluvalot, jotka eivät kyllä oikein kuvassa näy. 
2. Pakolliset peiliselfiet koulussa.
3. Olimme lähdössä viettämään tyttöjen iltaa ennen joulua ja päätin kokeilla vähän uudenlaista meikkiä, josta tuli mielestäni todella kiva. Olihan se siis pakko ikuistaa selfiellä.
4. Piparkakkulatella parhaan ystävän kanssa.


1. Tyttöjen iltaa ihanien tyttöjen kanssa. Löysin tuon mekon H&M:n alerekistä ja alun epäröinnin jälkeen päätin ostaa sen. Onneksi, sillä olen ihan rakastunut siihen!
2. Olen käynyt jo muutamia kertoja tänä talvella ulkojäillä ja oi vitsit, kuinka tykkään siitä! Muutenkin tykkään talviurheilusta ja joku päivä pitäisi saada myös aikaiseksi lähteä laskettelemaan.
3. Joulupyhinä täytyi välillä syödä myös vähän jotain kevyempää... Joku muukin taisi vähän himoita mun salaattia, haha.
4. Vaikka oli niin kylmä, että poskiin sattui, niin silti hymyilytti.


1. Uuden vuoden asua. Tuo haalari oli muuten täydellinen valinta tuolle illalle, sillä jalat eivät palelleet ulkona raketteja ampuessa ja baarissakin pystyi huoletta tanssimaan.
2. Uuden vuoden iltamme alkoi tietenkin skumpalla ja vielä pinkillä sellaisella!
3. Matkalla valokuvaamaan.
4. Tältä mun illat yleensä näyttävät. Lasillinen smoothieta ja blogijuttujen kimppuun, en valita!
Siinä olisi taas viimeaikaiset puhelin räpsyt. Muistakaahan seurata mua Instagramissa (@emmavaltonenn) ja Snapchatissa (@emmavaltonen), niin pääsette näkemään useammin mun kuulumisia ja tekemisiä! 

Lähetä kommentti