SOCIAL MEDIA

maanantai 2. tammikuuta 2017

NEW YEAR, NEW ME?


Uusi vuosi ja uudet kujeet ovat täällä! Toivottavasti teidänkin vuosi vaihtui mukavissa merkeissä. Niin kuin jo edellisessä postauksessa kirjoitin, niin en tee mitään uuden vuoden lupauksia. Sen sijaan olen asettanut itselleni tavoitteita, joista osaa ajattelin nyt hiukan raottaa. Tänä vuonna aion tehdä asioita, joista nautin. Aion tavoitella kunnolla unelmiani ja tehdä töitä niiden eteen. Aion myös panostaa tähän blogiin kunnolla, sillä tämä on asia, josta nautin todella paljon. Rakastan muotia, valokuvaamista ja kirjoittamista, mikä siis olisikaan parempi tapa yhdistää nämä kolme asiaa, kuin tämä blogi. Aion myös tehdä parhaani kevään ylioppilaskirjoituksissa ja saada lakin päähän.


Joulun herkutteluiden jälkeen aion myös palata normaaliin terveelliseen ruokavaliooni. Suklaat ja muut herkut saavat siis nyt jäädä taas sivuun, mutta kokonaan niistä en aio luopua, sillä välillä täytyy itseään hemmotella. Ja kunhan paranen tästä pitkittyneestä flunssasta, niin rupean taas urheilemaan säännöllisesti. Mitään uusi vuosi, uusi minä -juttuja en siis harrasta, eikä niissä oikeastaan ole mielestäni mitään järkeä. Ennemminkin haluan panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siihen, että tästä vuodesta tulisi parempi, kuin edellisestä. Positiivisella elämänasenteella pääsee jo pitkälle!


Uuden vuoden kunniaksi tuli testattua myös jotain uutta. Olin ala-asteella kunnon hupparityttö, kun taas myöhemmin vannoin itselleni, etten koskaan käyttäisi huppareita enää muualla, kun urheillessa tai kotona. Sain kuitenkin joululahjaksi tämän supersuloisen vaaleanpunaisen hupparin ja rupesin miettimään, että miksei tuota muka voisi käyttää julkisesti. Päätinkin testata ja yhdistin sen tuohon karvatakkiin, luottosaappaisiini ja näyttäviin korviksiin. Hiukset kiinnitin vaan rennosti ponnarille. Mun mielestä kokonaisuudesta tuli oikeasti tosi kiva. En vieläkään sano, että hupparit olisi se minun juttu, mutta yhdistelemällä sain siitä ainakin ihan omannäköiseni. Ja onhan tuo aika lämmin ja mukava kokonaisuus. Vai mitä te tykkäätte?


Huppari & farkut Bik Bok, korvakorut & nahkahanskat H&M, takki second hand, saappaat Vagabond
Sellaisia uuden vuoden juttuja siis täällä. Oletteko te asettaneet itsellenne mitään tavoitteita tälle vuodelle? Unohtumatonta vuoden alkua kaikille! <3

Lähetä kommentti