SOCIAL MEDIA

tiistai 17. tammikuuta 2017

COMFORT ZONE


Viime perjantaina päätin hypätä mukavuusalueen ulkopuolelle ja pukea päälleni jotain, mitä harvemmin minulla näkee. Ja ei, kyseessä ei ole mikään superouto juttu, vaan ihan niinkin arkinen asia, kuin kokomusta. Vaikka pidän mustasta, niin minun on aina puettava sen kanssa jotain muutakin väriä, sillä kokomustasta asusta tulee helposti tylsä ja ehkä jopa hieman tunkkainen. Nyt kumminkin ajattelin saada myös kokomustan toimimaan ja niimpä päädyin tähän asuun. Omasta mielestäni onnistuin aika hyvin ja viihdyin tässä asussa. Varsinkin tuo ihana Zaran nahka-mokkahame pääsi oikeuksiinsa tässä asussa. Ihan supermukavaa muutenkin, kun ulkona tarkenee taas hameissakin.


Omalta mukavuusalueelta poistuminen on usein todella palkitsevaa. Sillä tavoin voi kehitellä täydellisiä asuja tai oppia jotain uutta itsestään. Itse olen aina rakastanut omalta mukavuusalueelta poistumista ja uusien juttujen kokeilemista. Elämän parhaat kokemukset ja asiat usein löytyvät sieltä mukavuusalueen ulkopuolelta. Siksi kannattaakin aina olla avoimin mielin ja miettiä kaksi kertaa, ennen kuin kieltäytyy. Kenties se projekti, josta kieltäytyi olisikin ollut todella opettavainen kokemus ja olisit tutustunut ihmisiin, joihin et muuten tutustuisi. Älkää siis jämähtäkö sinne omalle mukavuusalueellenne, vaan olkaa rohkeita ja poistukaa sieltä. Kokeilkaa vaikka jotain uutta harrastusta. Itsekin tein niin, kun aloitin tämän blogin reilu kaksi vuotta sitten. Julkisen blogin kirjoittaminen ei todellakaan kuulunut mukavuusalueelleni, mutta päätin silti kokeilla, sillä jollain tasolla ajatus kuitenkin kutkutti ja tässä sitä ollaan. Tästä on tullut todella tärkeä ja rakas harrastus, jonka kautta olen päässyt tutustumaan ihaniin ihmisiin. Suosittelen siis mukavuusalueelta poistumista!


Hame Zara, poolopaita Gina Tricot, takki second hand, laukku Pieces, nilkkurit Andiamo, kello Marc by Marc Jacobs
Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Käydään kaikki tällä viikolla jollain tavalla mukavuusalueidemme ulkopuolella, oli se sitten asun tai teon muodossa. 


Lähetä kommentti