SOCIAL MEDIA

torstai 12. tammikuuta 2017

BLUE VELVET DRESS


Hupsista.. Lupasin jo aikoja sitten, että kirjoittelisin postausta samettimekosta, jonka tein. Käytiinkin jo aikoja sitten ottamassa kuvat, mutta ne eivät onnistuneet yhtään sellain, kuin olisin halunnut. Mulla ei kumminkaan ollut tälle päivälle muutakaan postausta, joten ajattelin että antaa olla ja julkaisen nämä kuvat. Näkeehän niistä kumminkin vähän millaisen mekon siis tein. Ja eikö se mene niin, että parempi myöhään, kuin ei milloinkaan?


Tein siis sinisestä sametista naruolkainmekon. En halunnut tehdä siitä täysin tyköistuvaa, vaan tein hiukan rennomman mallin, jonka molemmilta sivuilta löytyy halkiot. Mekko on supermukava päällä ja yhden kerran olen myös käynyt juhlimassa mekko päällä ja hyvin ajoi asiansa ja sai vielä kehujakin. Tein tietenkin myös samasta kankaasta vielä mekkoon sopivan chocker-kaulakorun. Itse olen tyytyväinen lopputulokseen ja itseasiassa kävin ostamassa myös lisää samaa kangasta, mutta eri värissä, joten katsotaan mitä saan siitä aikaiseksi...


Pidempää postausta en tänään ehdi kirjoitella, sillä kohta täytyy mennä jo unten maille, jotta selviän vielä huomisesta kouluaamusta. Huomenna onneksi alkaakin viikonloppu. Yritän viikonlopun aikana saada kuvailtua muutama postaus, mitkä mun on jo pidemmän aikaa pitänyt tehdä. Jos saisin vähän parempia kuvia aikaa, kuin tämän postauksen kuvat. Sisäinen perfektionistini hiukan itkee näiden kuvien takia, mutta menkööt nyt. Hyvää yötä kaikille ja mukavaa viikonloppua jo hiukan etukäteen! 

Lähetä kommentti