SOCIAL MEDIA

lauantai 31. joulukuuta 2016

WELCOME 2017


On taas se päivä vuodesta, kun on aika hyvästellä mennyt vuosi ja toivottaa tervetulleeksi uusi vuosi. Itse olen ainakin superinnoissani vuoden vaihtumisesta. Minulle uusi vuósi tarkoittaa uusia alkuja ja mahdollisuuksia. Uuden vuoden lupauksiin en niinkään koskaan ole lähtenyt, mutta minulla on tapana asettaa tavoitteita uudelle vuodelle, joita sitten lähden tavoittelemaan. Vuodelle 2017 olen myös asettanut tiettyjä tavoitteita ja maaleja, joita kohti lähden tähtäämään.


Vuosi 2016 oli yhtä vuoristorataa. Mukaan mahtui niitä huippuhetkiä, mutta myös niitä vähemmän huippuja hetkiä. Kulunut vuosi on ollut jollain tavalla aika sekava sekä hullu. Mulle on tapahtunut todella siistejä juttuja, kuten Wanhojen tanssit. Mukaan on mahtunut pettymyksiä ja vuoden rankin hetki oli ehdottomasti rakkaan lemmikkini poismeno. Kumminkin tuntuu, että olen kasvanut taas tämän vuoden aikana paljon ja voin olla tyytyväinen itseeni ja saavutuksiini. Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet mukana tekemästä vuodesta 2016 unohtumattoman!


Nyt on kumminkin aika aloittaa taas puhtaalta pöydältä ja hyökätä vuoden 2017 kimppuun. Itse olen ainakin innoissani, vaikka hiukan tuleva vuosi ahdistaakin. Olen innoissani, sillä minusta tuntuu, että vuodesta 2017 tulee vielä parempi. Kumminkin lukion loppuminen ahdistaa, sillä varmaan ensimmäistä kertaa en tiedä yhtään, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. En tiedä yhtään, mitä lukion jälkeen tulee tapahtumaan. Pääsenkö opiskelemaan? Jos en pääse, niin mitä silloin tapahtuu? Aika näyttää sen ja nyt täytyy vaan elää hetkessä ja nauttia. Tehkää tekin niin!
Nyt haluan vaan toivottaa teille kaikille unohtumattoman ihanaa uutta vuotta 2017! Juhlikaa teille tärkeiden ihmisten kanssa ja viettäkää superhauska ilta. Muistakaa kumminkin pitää järki päässä! Nähdään ensi vuonna! <3

Lähetä kommentti