SOCIAL MEDIA

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

VUOSIKATSAUS 2016 OSA 2


TOUKOKUU
Toukokuu olikin jo todella lämmin ja kesäinen kuukausi. Meille tuli asumaan viikoksi ihana ranskalainen opiskelija, jonka kanssa tuli tehtyä ja mentyä kokoajan. Olin todella uupunut sen viikon jälkeen, sillä teimme todella paljon kivoja juttuja yhdessä ja yöunet jäivät aika lyhyiksi. Toukokuussa pohdin myös paljon kevättä ja asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Muutenkin toukokuu oli jotenkin kuukausi, joka painui mieleeni sillä, että olin silloin todella onnellinen. Teimme superkivoja juttuja kavereiden kanssa ja avasin myös tulevaisuuden suunnitelmiani ja haaveitani täällä blogissa ensimmäistä kertaa. Jos joltain on mennyt se ohi, niin se löytyy täältä.

KESÄKUU
Kesäkuussa alkoi ansaittu kesäloma, sillä toinen vuosi lukiota oli ollut todella rankka. Kauaa en kumminkaan ehtinyt lomailla, kun täytyi jo suunnata rippileirille isoshommiin. Ennen sitä oli kumminkin Starboxin ensimmäinen bloggaajatapaaminen, jota jännitin ja odotin. Oli huippua päästä tutustumaan muihin bloggaajiin. Muuten kesäkuu sujui paljon ulkona ollessa ja ihaillessa ihania kukkia ja auringonlaskuja.

HEINÄKUU
Heinäkuussa koittikin koko kesän odotetuin juttu, sillä suuntasimme tyttöporukalla Joensuuhun Ilosaarirockiin. Festarit oli huikeat ja ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista. Muistellaan edelleen usein tyttöjen kanssa tuota viikonloppua. Heinäkuussa olin myös toisen viikon isoshommissa sekä löysin sen täydellisen kesämekon. Heinäkuun ihanat kesäillat vietettiin ystävien kanssa terassilla, jätskillä tai kalliolla upeista maisemista nauttiessa. 

ELOKUU
Elokuussa olin täynnä inspiraatiota ja valokuvasin todella paljon, sillä olosuhteet sille oli niin hyvät. Abivuoteni pyörähti myös käyntiin ja samalla aktivoiduin taas bloginkin puolella ja aloin postailemaan säännöllisemmin. Jaoin mm. vinkkejä vaatekaapin syyssiivoukseen sekä kirjoitin henkilökohtaisen postauksen siitä, kuinka löysin tyylini. Nautin viimeisistä kesäpäivistä mökillä sekä ystävien kanssa ulkona. Alkava syksy myös inspiroi minua kovasti ja olin siitä innoissani, vaikka tulevat kirjoitukset alkoivatkin pikkuhiljaa jännittämään.
Alkuvuoden vuosikatsauksen löydät täältä. Tätä osaa tehdessä mulle tuli sellainen fiilis, että tämä aika vuodesta oli ehdottomasti vuoden 2016 parasta aikaa. Olin superonnellinen, sain unotumattomia kokemuksia ja hetkiä, eikä mikään pystynyt pilaamaan mun hyvää oloa. Kesä 2016 oli kyllä tähän astisen elämäni paras kesä!

Lähetä kommentti