SOCIAL MEDIA

maanantai 19. joulukuuta 2016

VUOSIKATSAUS 2016 OSA 1

Neljättä adventtia mennään ja joulu häämmöttää jo nurkan takana, samoin kuin uusivuosikin. Tajuttuani, että pian vaihtuu vuosi, tajusin myös että on taas jo perinteeksi muodostuneen vuosikatsauksen aika. Jaoin tämän kolmeen osaan, jotta yhdestä postauksesta ei tulisi liian pitkää. Näitä on aina superkiva tehdä, sillä samalla pääsee muistelemaan itsekin kulunutta vuotta ja tajuaa, kuinka siisti vuosi on ollut. Vaikka tämäkin vuosi on ollut täynnä ala- sekä ylämäkiä, niin silti tähän vuoteen on mahtunut todella siistejä juttuja ja päälimmäisenä tästä vuodesta jää vaan hyvä fiilis. Nyt aloitetaan kumminkin vuosikatsaus!


TAMMIKUU
Aloitin vuoden 2016 hyvillä fiiliksillä ja olin varma, että tästä tulee supersiisti vuosi. Vanhojentanssimekkoni saapui pitkän odotuksen jälkeen vihdoin postissa ja olin todella innoissani, kun mittatilausmekkoni istui täydellisesti ja oli juuri sellainen kun olin kuvitellutkin. Tammikuu oli koko vuoden hiljaisin kuukausi blogissa. Se johtui ihan siitä, että koulussa oli kiireitä. sekä henkilökohtaisessa elämässäni riitti kiireitä ja juttuja, joista en halunnut blogiini kirjoitella. Muutenkin tuntui, että tammikuu vaan hurahti todella nopeasti ohi.

HELMIKUU
Helmikuu oli kuukausi, jota oli odotettu niiiiin kauan. Wanhat, ne olivat vihdoin edessä! Ainut asia, mikä harmitti oli se, että sairastuin samoihin aikoihin angiinaan ja vietinkin kaksi viikkoa kotona kuumeessa. Wanhatkin tanssin puolikuntoisena, mutta ei se paljon menoa haitannut, sillä päivä oli kaikin puolin todella onnistunut. Voi vitsit mä kaipaankin tuota päivää. Ja pakko sanoa, että kaipaan kyllä ehkä vähän noita pitkiä hiuksiani. Nyt vasta tajuan, kuinka pitkät ne oikeasti oli.

MAALISKUU
Maaliskuussa suuntasinkin viikoksi vaihtoon Ranskan Rennesiin. Olin mukana koulumme projektissa, jossa pääsimme asumaan viikoksi ranskalaisiin perheisiin. Viikkomme oli täynnä ohjelmaa ja koko reissu unohtamaton. Voi kun pääsisi taas pian ulkomaille. Maaliskuussa sain myös lomailla koulusta ja kevät toi mukanaan hurjasti energiaa.

HUHTIKUU
Huhtikuu oli myös yksi odotetuimmista ja samalla pelätyimmistä kuukausista, sillä silloin oli luvassa täysikäistymiseni. Huhtikuun viimeisenä päivänä, eli vappuaattona täytin 18-vuotta ja vaikka se silloin tuntui niin isolta jutulta, niin ei se loppujen lopuksi edes ollut. Huhtikuussa kävin myös pikkuvisiitillä Helsingissä sekä tein ihania löytöjä kevättä varten. Huhtikuussa sain myös iloisia uutisia, sillä blogini muutti Starboxin alle. Olin ihan superinnoissani muutosta ja täällä sitä edelleenkin ollaan! Nautin myös ensimmäisistä kunnollisista kevätpäivistä. Urheilin myös kovasti ja söin hyvin. Tällä hetkellä kaipaan niin kovin urheilua, sillä olen ollut nyt 6 viikkoa flunssassa, enkä ole pystynyt koko aikana urheilemaan kunnolla...
Siinä olisi ensimmäinen osa vuosikatsausta. Toivottavasti tykkäsitte, loput kaksi osaa tipahtavat vähän myöhemmin blogiini! Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti