SOCIAL MEDIA

maanantai 5. joulukuuta 2016

PUHTAAMMAT JA PEHMEÄMMÄT KASVOT + ALEKOODI


Pääsin testaamaan Maybeauty:n The Incredible Face Mask kasvonaamiota, joka poistaa mustapäitä, rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisee aknea. Itse olen teini-iästä asti kärsinyt finneistä ja muista epäpuhtauksista. Olenkin taistellut niiden kanssa hyvinkin kauan ja halunnut päästä niistä eroon. Viime aikoina ihoni onkin mennyt parempaan suuntaan, kun olen alkanut löytämään omalle iholleni sopivia tuotteita. Kumminkin edelleen esimerkiksi stressi ja rasvainen ruoka saavat aikaan finnejä naamaani. Innostuinkin kovasti, kun MayBeauty:lta otettiin yhteyttä ja kysyttiin haluaisinko kokeilla heidän kasvonaamiotaan, ehkä tästä löytyisi uusi hyvä tuote pitämään mun ihon kunnossa. 


Naamio levitetään kasvoille pakkauksessa mukana tulleella sudilla, jonka jälkeen sen annetaan kuivua 30-45 minuuttia. Itse pidin sudista todella paljon, sillä ei tarvinnut liata sormia kasvonaamiota levittäessä sekä sillä sai todella tasaisen lopputuloksen. Annoin naamion olla myös täydet 45 minuuttia, jotta varmasti saisin naamiosta kaiken tehon irti. Sen jälkeen naamio kuoritaan kasvoilta, eli käytännössä revitään irti. Tämä oli ehdottomasti naamion hauskin osuus, vaikka se hiukan kirpaisikin. Kuoritusta naamiosta pystyi myös näkemään kuollutta ihosolukkoa ja mustapäitä, jotka siihen jäivät. Oli huippua nähdä konkreettisesti naamion tulokset, koska kyllähän siihen jäi aika paljon kuollutta ihosolukkoa.

Tässä siis kuva revitystä naamiosta, josta voi nähdä kuollutta ihosolukkoa.

Nyt muutaman kerran kokeilun jälkeen voin todeta, että naamio toimii. Heti naamion jälkeen kasvot tuntuvat todella pehmoisilta ja puhtailta. Itselläni ne myös punoittivat jonkun aikaa, mutta se laski hyvin nopeasti. Naamio on myös vähentänyt mustapäitä, sekä ehkäissyt finnien syntymistä. Kunnon puhdistus tekee iholleni ainostaan hyvää ja olen ollut tyytyväinen lopputuloksiin. Suosittelen!


Nyt myös teillä on mahdollisuus päästä kokeilemaan tätä kasvonaamiota alennettuun hintaan! Koodilla emmask MayBeauty tarjoaa teille 30% alennuksen tilauksistanneTämän linkin kautta pääsette suoraan Maybeauty:n sivuille ja alekoodi aktivoituu automaattisesti. Tässä olisi aika kiva joululahjaideakin jollekin ihonhoidosta kiinnostuneelle! 

Lähetä kommentti