SOCIAL MEDIA

perjantai 9. joulukuuta 2016

PIPARKAKKUHOMMIA


Ajatelkaa, enää reilu pari viikkoa jouluaattoon! Ja ajatelkaa, enää reilu kolme viikkoa siihen, että vuosi vaihtuu (taas!!). Hurjaa, kuinka aika menee näin nopeasti. Toisaalta ei kyllä haittaa yhtään, sillä olen aika poikki ja odotan lomaa todella kovin. Pieni lepotauko tulee tekemään terää, ennen kuin täytyy alkaa pänttäämään kevään kirjoituksiin. Tällä hetkellä ahdistaa pelkkä ajatuskin kirjoituksista, mutta onneksi niihin on vielä aikaa. Mun ei kumminkaan ollut tarkoitus tulla avautumaan siitä, kuinka poikki olen opiskelusta, vaan kertomaan teille mun maanantaisista puuhista. Itse asiaan siis!


Maanantaina sain nauttia vapaapäivästä yksin kotona, joten päätin kaivaa piparitarvikkeet esiin ja käydä leipomaan pipareita. Vitsit, että oli taas mukavaa laittaa joulumusat täysille, lauleskella ja tehdä pipareita. Kyllä taas nousi joulufiilis sikana! Ja vaikka yleensä olen surkea kokki, niin pipareiden valmistus onnistuu jopa minulta. Onnistuin kyllä muutaman piparin polttamaan, mutta sitähän ei lasketa... Eihän? 
Koska minulla oli koko päivä aikaa, niin päätin myös koristella ne. Olen aina rakastanut pipareiden koristelemista ja se kuuluu ehdottomasti jokavuotisiin perinteisiini. Pipareista saa niin syötävän suloisia koristelemalla ja maistuuhan ne myös hyviltä. Tosin mikään mestari tuossa koristelussa en ainakaan vielä ole. Ihan kivan näköisiä niistä kumminkin tuli. Nyt täytyy vaan toivoa, että ne säilyvät edes jouluun asti, ennen kuin ne häviävät parempiin suihin.

Joko teillä on käynnistetty piparitalkoot vai ovatko ne vasta edessä? Tsemppiä kaikille vielä huomiseen koulu-/työpäivään ja tietenkin piparintuoksuista joulun odotusta!

Lähetä kommentti