SOCIAL MEDIA

perjantai 30. joulukuuta 2016

MY HOLIDAY SO FAR


Mun joululoma on sujunut oikein hyvin ja rennoissa merkeissä. Olen syönyt hyvin, rentoutunut ja tietenkin tutustunut joululahjoihini. Sain vihdoin tuon Alexa Dagmarin Nuoren naisen opas -kirjan itselleni ja eihän siinä mennyt, kuin muutama ilta, kun olin tuon jo lukenut. Ihan huippu kirja! Alexaa ja hänen saavutuksiaan ei voi kun ihailla, kovalla työllä mikä vaan on mahdollista.


Suurin osa lomasta onkin kulunut yöppärissä kotona hengaillessa. Sain tuon supersöpön yöppärin joululahjaksi ja voisin hengata siinä kokoajan, sillä se on todella mukava ja pehmoinen. Vaikka suurimmaksi osaksi olenkin vaan makoillut kotona, niin olen myös nähnyt kavereita ja käynyt pyörähtämässä alennusmyynneissä. Lähdin sieltä muutama oikeasti tarpeellinen ostos mukanani, eikä hairahtanut mihinkään turhaan. Olen jo jonkin aikaa stressannut sitä, mitä laitan uuden vuoden juhliin päälle, sillä minusta on ihana ottaa uusi vuosi vastaan upeasti pukeutuneena. Nyt sekin stressin aihe on kumminkin poissa, sillä löysin täydellisen mustan samettihaalarin ja vielä puoleen hintaan! Nyt odotan vaan innolla, että pääsen vetämään sen haalarin päälle. 


Aika rennoissa merkeissä on lomani kulunut. Toivottavasti tekin olette rentoutuneet! Pitäisi varmaan ruveta myös katselemaan koulujuttuja jossain kohtaa ja tekemään sitä penkkariasua... Noh, onneksi tässä on vielä lomaa jäljellä. En halua kumminkaan ottaa nyt mistään asiasta liikaa stressiä, etten pilaa lomaani stressaamisella. Nyt kumminkin ihanaa torstai-iltaa kaikille, huomenna on jo perjantai! 

Lähetä kommentti