SOCIAL MEDIA

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

MUOTILUOMUKSENI

Blogissani olen useasti maininnut, että teen paljon käsitöitä ja vaatteita. Harvemmin kuitenkaan esittelen täällä blogin puolella luomuksiani. Siihen ei edes ole oikeastaan mitään järkevää selitystä. Nyt kumminkin siihen tulee muutos. Otan itseäni nyt niskasta kiinni ja yritän saada postailtua näistä luomuksistani useammin, kuin kerran vuodessa. Kumminkin, kun blogini pyörii muodin ympärillä, niin on ihan kiva välillä esitellä myös niitä omia muotiluomuksia. Tässä siis tulee viimeisin!


Tässä siis asua viime viikonlopulta. Aika mustaa, mutta ei kumminkaan tylsää. Paita on tosiaan käsialaani, sillä olen suunnitellut sekä valmistanut sen. Meidän piti muotipiirtämisen ja -suunnittelun kurssilla suunnitella jokin vaate ja valmistaa se, joten tältä näyttää minun lopputulos. Olen ihan supertyytyväinen lopputulokseen, sillä paidasta tuli juuri sellainen, kuin pitikin. Kangas on myös todella kauniisti laskeutuvaa ja hihat onnistuivat mielestäni hyvin. Mitäs te tykkäätte?
Mulla on myös eräs ihana samettinen luomus, jonka haluaisin esitellä täällä blogin puolella, mutta ei olla vielä saatu kuvattua sitä. Yritän kumminkin saada senkin tänne blogiin joululoman aikana. Niin ja hei te lappeenrantalaiset, mun suunnittelema mekko on myös näytillä Lappeenrannan keskustassa. Jos siis kiinnostaa käydä kurkkaamassa mun fantasiatyylinen joulumekko, niin suunnatkaa Taito Shop Lappeenrantaan. Siellä näyteikkunassa on nyt vielä joulun ajan suunnittelemani asu.


paita omatekemä, farkut Bik Bok, saappaat Vagabond, korvikset H&M
Mulla alkaakin jo huomenna joululoma, ihanaa. Ja miettikää, enää 4 yötä jouluun!! Mä olen ainakin jo ihan joulufiiliksissä ja niin valmis jouluun, kun voi vaan olla. Toivottavasti tekin olette! xx


Lähetä kommentti