SOCIAL MEDIA

perjantai 11. marraskuuta 2016

TÄLLÄ HETKELLÄ HYMYN HUULILLE SAA


Sain nauttia tänään kiireettömästä aamusta, sillä koulua oli vain yhden tunnin verran ja sekin alkoi vasta yhdeltä. Heräsin jo kahdeksalta ja makoilin puoli tuntia vielä peiton alla rauhassa selaillen Instagramia ja blogeja. Aamupalan jälkeen nappasin kameran ja koirat mukaan ja lähdin pitkälle lenkille. Rakastan tällaisia aamuja!
Tulevat kivat jutut myös auttavat jaksamaan vähän niistä ikävemmistäkin jutuista. On ihana odottaa tulevia kivoja tapahtumia ja minireissuja, joista kuulette myös täällä myöhemmin.

Joulu ja sen odottaminen tekee myös minut onnelliseksi, sillä joulu on ehdoton lempijuhlapyhäni. Kaikki joulussa on vaan niin ihanaa!
Lämpöiset vaatteet, takkatuli, lämpimät juomat ja lämpö ylipäänsä ovat myös sellaisia asioita, joita osaa arvostaa aina pakkasten saavuttua. On ihanaa, kun voi ulkonta tullessa kääriytyä vilttiin takkatulen ääreen lämmin juoma kädessä.

Ihanat koirani saavat myös joka päivä hymyn huulilleni. Vaikka ne välillä herättävätkin minut aikaisin nuolemalla naamaani tai kantavat tavaroitani ympäri taloa, niin ovat ne silti ihan parhaita! <3
Rakastan myös spontaaneja arjen piristyksiä. Ne voivat olla ihan vaan tunnin peruuntuminen koulussa, jokin kiva ylläri kotona tai ystävien kanssa vietetyt ihanat kahvitteluhetket. Tuollaiset pienet arjen piristykset auttavat jaksamaan niin paljon paremmin.

Siinä nyt muutamia juttuja, jotka tekevät mut just tällä hetkellä onnelliseksi. Vaikka aina ei menisi niin hyvin, niin on tärkeää miettiä niitä hyviä juttuja elämässä, niin jokainen päivä on huomattavasti helpompi ja positiivisempi. Mikä tekee teidät juuri nyt onnelliseksi? Ihanaa pian alkavaa viikonloppua kaikille! xx

Lähetä kommentti