SOCIAL MEDIA

torstai 17. marraskuuta 2016

PHONE PICS

On taas aika tulla jakamaan viimeaikaiset räpsyt puhelimeltani. Näitä kertyy aina niin useita, varsinkin Snapchatin puolelle, josta en aina edes muista tallentaa niitä. Kannattaa siis seurata mua niin Instagramissa (emmavaltonenn) kuin Snapchatissakin (emmavaltonen), niin pystytte helposti seurata mun kuulumisia ja tekemisiä. 


1. I love me -messuilla käydessä kännykkä ja varsinkin snapchatti täyttyivät kuvista ja videoista. Eikä kyllä mikään ihme... 
2. Lähdössä testaamaan Helsingin yöelämää uusi ihana toppi päällä. Löysin tuon topin sattumalta Gina Tricotista ja se oikein huusi nimeäni. Tuo on kyllä niin minun tyylinen!
3. Messuilla tuon ihanan tytsyn kanssa <3
4. Ehkä niin hyvä hamppariannos. Rakastan bataattiranskiksia ja nuo varsinkin olivat superhyviä.
1. Puhtaat valkoiset lakanat ovat parhautta.
2. Erään lauantain meikkikokeilut. En edes mennyt koko päivänä minnekkään, joten olin vain kotona hurjat sotamaalaukset naamassa.
3. Tämä kuva on koulun reissultamme, kun kävimme Helsingissä. Rakastan Helsingin arkkitehtuuria. Voisimmeko saada Lappeenrantaankin noin kauniita rakennuksia?
4. Sairaan hyvä mangosmoothie.

1. Tämä quote vaan osui ja upposi minuun.
2. Muotisuunnittelua...
3. Hello, it's me again.
4. Aikaiselta aamulenkiltä napattu kuva. Tuolloin oli niin kauniin talvisen näköistä, että oli pakko ikuistaa. Nyt tosiaan tuolla on kamala loskasää vain....

Lähetä kommentti