SOCIAL MEDIA

tiistai 8. marraskuuta 2016

MONDAY.


Että sellainen viikon aloitus tällä kertaa... Aamulla herätyksen soidessa huomasin, ettei viikonlopun aikana ilmestynyt kurkkukipu ollut kadonnut vaan päinvastoin. Kuumettakin oli hiukan, joten päätin jäädä kotiin lepäämään. Koko päivä onkin sitten kulunut peittojen välissä yskiessä. Olen juonut hurjasti vihreää teetä (Clipperin vihreä tee on niiin hyvää, vaikka en muuten vihreästä teestä oikein edes välitä) ja syönyt vitamiineja, jotta saisin tämän flunssan pois. Huomenna olisi nimittäin tavoitteissa mennä kouluun, sillä koulun jälkeen on muotipiirtämisen ja -suunnittelun kurssi, jota en todellakaan haluaisi skipata, sillä kyseiset tunnit ovat yksi viikkoni lempihetkistä.


Teen lisäksi olen mussuttanut pipareita ja fiilistellyt taas joulumusiikkia... Taisin myös lähes tunnin verran selailla Pinterestistä ideoita jouluaskarteluihin ja -lahjoihin, hups. Nytkin istun kirjoittelemassa tätä postausta lasillinen glögiä kädessä. Olen vaan niin innoissani lähestyvästä joulusta. Kunhan tästä nyt parannun, niin täytyy viritellä kyllä jouluvalot jo huoneeseeni. Rakastan pimeiden iltojen tunnelmavalaistusta.  


Olen myös viettänyt tänään aikaa yhden lempikirjani parissa. How to be Parisian -kirja on ihan huippu. Harva kirja saa minut oikeasti purskahtamaan nauruun samalla lailla, kuin tämä. Niin ja kuka nyt ei tahtoisi olla, kuin pariisilainen nainen. ;) Leffojen ja kirjan lukemisen lisäksi olen myös koukuttanut itseäni lisää Jon Olssonin vlogeihin. Eksyin alkusyksystä katsomaan yhtä hänen videotaan ja sitten koukutuinkin. Jonin vlogeissa esiintyy hänen itsensä lisäksi myös lempibloggaajiini lukeutuva Janni Deler ja Marcus. He kaikki ovat hyvin aurinkoisia persoonia ja videot on kuvattu mitä upeimmissa reissupaikoissa, joten ei mikään ihme, että ne koukuttavat niin kovin. Suosittelen!


Tässä postauksessa ei nyt ole taaskaan mitään päätä tai häntää, mutta syytän siitä tätä flunssaa. Siinä nyt vähän sekalaisia fiiliksiä ja ajatuksia mun viikon aloituksesta. Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt paremmin käyntiin! xx

Lähetä kommentti