SOCIAL MEDIA

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

JOULUJUTTUJA & JOULUINEN TUOREPUURO


Huomenna saa vihdoin alkaa virallisesti fiilistelemään joulua ihan täysillä, sillä on ensimmäinen adventti. Vaikka toki olenhan jo tämän jouluhypetyksen aloittanut hyvissä ajoin, mutta huomenna täytyy kaivaa vielä loput joulukoristeet sun muut esiin. Ihanaa, että saimme myös lumet takaisin ainakin taas vähäksi aikaa. Lumi on kyllä aina aika suuri joulufiiliksen nostattaja. Tänäänkin aamulenkillä koirani Oskun kanssa en voinut kuin hymyillä, kun toinen kirmaili ihan innoissaan lumessa ja juoksi hulluna lumipallojen perässä. Kumpa nuo nyt pysyisivät maassa.


Mulla alkoi koeviikon takia viikonloppu tosiaan jo torstaina, josta en todellakaan valita. Perjantaina käytiin äidin kanssa pyörähtämässä kaupoilla Black Fridayn merkeissä. Muutama kiva juttu tuli löydettyä. Muuten viikonloppuni on kulunut ainoastaan kankaiden ja lankojen keskellä. Sunnuntaikin tulee luultavasti kulumaan samoissa merkeissä. Mulla on tällä hetkellä tulessa monta projektia ja ominaisella tavallani teen näitä kaikkia samaan aikaan. Milloin ompelen mekkoa ja vähän ajan päästä se vaihtuu virkkuukoukkuun ja lankoihin. Noh, enpähän ainakaan kyllästy. 
Perjantaina kokeilin myös jouluista versiota tuorepuurosta. Niin kuin aikaisemminkin kirjoittelin, niin olen innostunut noista ja nyt sain idean, että miksen tekisi siitäkin hiukan jouluisempaa. Tuorepuuron peruohje löytyy täältä. Tuo on siis sen "pohjan" ohje, jota sitten voi maustaa haluamillaan lisukkeilla. Kuvissa näkyvän puuron maustoinkin omenalla, kanelilla ja murskatuilla pipareilla. Lopputulos maistui todellakin joululta, kannattaa kokeilla! Pyhitinkin perjantaiaamuni jouluiselle aamupalalle ja uusimmalle Ellelle. 

Nyt laitan elokuvan pyörimään ja jatkan noita lankaprojektejani... Ihanaa iltaa kaikille ja jo etukäteen ihanaa ensimmäistä adventtia! <3

Lähetä kommentti