SOCIAL MEDIA

tiistai 15. marraskuuta 2016

IT'S ALL ABOUT THE 90's


Koska ei päästy kuvailemaan tätä asua ulos, niin päätin ikuistaa sen tällaisiin details-kuviin. Tämä asu nimittäin koostuu aika monesta mun tän hetken innostuksen kohteesta. Huomasin vasta kuvia tänne lataillessa, että tämä asuhan on aika ysäri  tyylinen. Ei tosin mun mielestä ainakaan huonolla tavalla, vaan modernilla ja kiinnostavalla. Ysäri onkin pyörinyt viime aikoina aika paljon muodissa, eikä se mua ainakaan ole haitannut, sillä mielestäni ysäriltä on niiden kamalien vaatteiden lisäksi myös aika kivojakin.
Mun asu siis koostui ysäriltä tutuista mammafarkuista, joihin hurahdin jo reilu vuosi sitten, mutta löysin vasta tänä syksynä Zarasta. Asuun kuuluu myös ysäriltä tuttu chocker-kaulakoru, joka olikin saanut vähän modernimman ulkokuoren timanttisella pinnallaan. Paitana oli tuo ihana Gina Tricotin printti t-paita. Musta toi on aika hauska, sillä se muistuttaa hiukan bändipaitaa, muttei kumminkaan ole sellainen. Tämä onkin juuri minunlainen bändipaita! ;) Musta nämä vain toimivat superhyvin yhdessä. Mitäs te tykkäätte tästä asusta tai ysärimuodista ylipäänsä?
Mulla on luvassa ihan hullu viikko. Viikonloppu meni Jyväskylässä ja tänään olenkin tehnyt hulluna kouluhommia. Koulun lisäksi mun viikko tulee täyttymään kaikesta kivasta ohjelmasta, joten en halua valittaa. Torstaina tulen suuntaamaan Kouvolaan ja perjantaina Mikkeliin. Näistä jutuista tulen sitten kertomaan myöhemmin kunnolla lisää. Nyt kumminkin ihanaa viikkoa teille kaikille! <3

Lähetä kommentti