SOCIAL MEDIA

torstai 24. marraskuuta 2016

IDEOITA PIKKUJOULUIHIN

On taas se aika vuodesta, kun voi säihkyä ja kimaltaa niin paljon, kun mieli tekee. Pikkujoulu kausi käy kuumana ja tottakai sitä haluaa panostaa asuunsa. Ajattelinkin taas koota muutaman asun, jotka iskevät muhun tällä hetkellä. Tein myös viime vuonna samanlaisen postauksen, minkä voi lukea täältä. Vaikka tuostakin on jo vuosi aikaa, niin silti voisin heittää noistakin minkä vaan päälle bileiltana. Bileisiin pukeutuminen onkin mielestäni omanlainen taitolajinsa, sillä useasti näkee todella lyhyitä mekkoja tai liian suuria kaula-aukkoja, jotka menevät jo mauttomuuden puolelle. Itse yleensä suosin tyylikästä, kaunista ja mukavaa asua, jolla jaksaa tanssia koko illan. Mutta nyt niihin asuihin!


1. Sametti on ehdottomasti se juttu tänä vuonna. Sametti käy niin mekkoihin, housuihin, toppeihin, kuin haalareihinkin. Lähdinkin rakentamaan tätä asua tuon upean haalarin ympärille. Nilkat paljastavien lahkeiden pariksi sopii kauniit nilkkurit täydellisesti. Sitten vaan korut ja glitterit ja tadaa! Tässä asussa voisin hyvin vastaanottaa esimerkiksi uutta vuotta.


2. Tämä asu on kaikista klassisin ja rakastuin tuohon turkoosiin tekoturkikseen. Mustat siistit housut löytyvät aina lempparilistaltani. Ne ovat aina tyylikäs ja ajaton valinta. Paidan ja asusteiden avulla ne saa stailattua niin monella eri tavalla. Suuret korvarenkaat toimivat katseen kiinnittäjänä muuten simppelin asun ohella.


3. Viimeinen asu on luotu tuon superkauniin mekon ympärille. Olen sametin ohella rakastunut myös tällaisiin metallinhohtoisiin kankaisiin. Tällaiset ja satiiniset kankaat toimivat mielestäni kaikkein parhaiten sirossa naruolkain mekossa. Ylipolvensaappailla, choker-korulla ja suloisella pörrölaukulla asusta saa todella näyttävän ja mielenkiintoisen. Glitteriä ja metallinhohdetta myös silmiin, niin asu on täysin viimeistelty.
Mitäs tykkäsitte, löytyikö lempparia? Oma lempparini näistä on ykkönen, mutta voisin mennä mikä vaan näistä päällä juhlimaan. Nyt suuntaan kummikin nukkumaan, joten hyvää yötä teille! <3

Lähetä kommentti