SOCIAL MEDIA

tiistai 22. marraskuuta 2016

BLOGGAAJATAPAAMINEN MIKKELIN TERTISSÄ


Perjantaina oli tosiaan Starboxin historian toisen bloggaajamiitin vuoro. Ensimmäinen bloggaajatapaaminen järjestettiin täällä Lappeenrannassa ja siitä voitte lukea täältä. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Mikkeli ja Tertin kartano. Mulla ei oikeastaan ollut mitään odotuksia koko paikasta, sillä en siellä koskaan ollut käynyt. Suuni kumminkin loksahti auki, kun ajoimme pihaan. Kartanon ympäristö oli koristeltu toinen toistaan kauniimmilla jouluvaloilla, paikka oli kuin suoraan sadusta. Kun astuin kartanoon sisään, tuntui kuin olisin astunut joulumaailmaan. Kartano oli sisältäkin koristeltu todella jouluiseksi ja paikka oli aivan mielettömän kaunis. Iltamme alkoikin kartanoon ja sen historiaan tutustuessa. 


Kartanoon tutustumisen jälkeen Havaintoja parisuhteesta -blogista tunnetuksi tullut Sami Minkkinen kertoi meille blogistaan, bloggaamisesta ja kirjastaan. Vaikken aiemmin ole Samin blogiin tai kirjaan tutustunut, niin pakko myöntää, että kyllä muutaman kerran oikein kunnolla hörähdin nauruunkin. Tämän jälkeen suuntasimmekin puodin puolelle, jonne meille oli järjestetty seuraava aktiviteetti.


 Pääsimme koristelemaan pipareita! Suloiset lapasen muotoiset piparit, ruusumarmeladit ja muut koristeet odottivat meitä kauniisti laitettuina. Arvatkaan vaan, millainen joulufiilis tuolla paikassa oikein leijui. Piparit valmiiksi saatua pakkasimme ne kauniisiin laatikoihin, joissa oli meille valmiina pienet matkamuistot Tertiltä. 


Seuraavaksi olikin ruuan aika ja arvatkaa vaan, loksahtiko mulla suu uudelleen auki, kun näin ruokamme. Pöydät notkuivat vaikka mitä herkkuja ja ajatelkaa, että tuossa oli vasta alkupala. Tämän illallisen eteen oli ainakin nähty vaivaa ja ruuan esillepano sopi kartanon arvokkuutteen niin hyvin. Olisin vaan voinut ihastella tuota kaunista näkyä koko loppuillan, haha. 


Alku-,pää- ja jälkiruuasta selvittyä en voinut kuin huokaista ja kiittää kaikenmaailman ylimpiä voimia siitä, että olin päätynyt laittamaan midimittaisen kreppihameen (en ole varma onko tämä oikea suomennos plated skirt:istä?). Mietin nimittäin torstaina kauan laitanko sen muotinäytökseen vai bloggaajatapaamiseen ja onneksi päädyin laittamaan sen jälkimmäiseen. Olisin muuten mennyt bloggaajatapaamiseen kireällä hameella (täältä löytyy kuvat), joka minulla oli muotinäytöksessä ylläni ja arvatkaa vaan, miltä olisin näyttänyt tuon syömisen jälkeen se päälläni... Olisi varmaan revennyt koko hame.
Kaiken kaikkiaan ilta oli taas superonnistunut ja oli ihana viettää aikaa bloggaajakollegoiden kanssa. Seuraavaa tapaamista taas odotellessa... Ihanaa viikkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti