SOCIAL MEDIA

maanantai 17. lokakuuta 2016

SYKSYN SUOSIKIT


Smoothiet ovat aina suosikkejani, oli kyseessä mikä vuoden aika tahansa, mutta tänä syksynä olen löytänyt uuden suosikkiseokseni. Smoothieilla saa syksyisinkin hyvin päivän käyntiin ja ihanasti boostia päivään. Syksyn lempparismoothieeni sekoitan puolukkaa, mustikkaa, appelsiinimehua, maustamatonta jogurttia ja chia-siemeniä. Lopputulos on superhyvää!


Meikkaaminen on myös innostanut tänä syksynä paljon. Kesäisin tulee aina oltua joko ilman meikkiä tai hyvin vähäisellä meikillä ja syksyllä tulee taas innostuttua tummemmista ja näyttävämmistä meikeistä. Huulipunat vaihtuvat vaaleista nudeista tummii ja luomivärit helmiäisen vaaleista pronssisiin ja tummiin. Luomiväreistä olen innostunut myös paljon enemmän, sillä ne antavat ihanaa syvyyttä silmiin ja korostavat niitä.


Tuoksukynttilät ja rennot syysillat ovat jokavuotinen suosikkini syksyssä. Ei ole mitään rentouttavampaa, kuin laittaa tuoksukynttilät palamaan, kaivautua viltin alle ja laittaa hyvä leffa pyörimään.


Ylipolvensaappaat ovat olleet myös ehdoton suosikki tänä syksynä. Tyylikkäät kengät, jotka viimeistelevät ihanasti asun. Eipä ole myöskään sääret päässyt jäätymään hameita käyttäessä.


Viimeisenä suosikkina on värittäminen. Tänä syksynä innostuin vihdoin kunnolla värittämään viime jouluna lahjaksi saamaani aikuisten värityskirjaa. Tuo on aivan älyttömän koukuttavaa hommaa ja kuvat ovat niin upeita, että lopputulokset ovat todella kauniita. Tämäkin on myös erittäin hyvä tapa rentoutua ja päästä toteuttamaan itseään. Suosittelen kyllä kokeilemaan näitä aikuisten värityskuvia, jos ette vielä ole kokeilleet!
Tässä olisi mun syksyn suosikkeja. Olisi kiva kuulla, jos teiltä löytyy samanlaisia suosikkeja tai ei. Nyt on kumminkin aika alkaa valmistautumaan ensi viikkoon. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille! <3

Lähetä kommentti