SOCIAL MEDIA

torstai 6. lokakuuta 2016

SWEATER WEATHER


Pitkästä aikaa kunnon asukuvia. Tänään mulla on myös pitkästä aikaa ollut oikeasti hyvä fiilis. Kirjoitukset ja koeviikko ovat vihdoin takana päin ja usean kuukauden stressi on nyt poissa. Tällä hetkellä on oikeastaan aika tyhjä olo, sillä mä voin oikeasti vapaa-ajalla vain olla, ilman että tarvitsee stressata lukemisesta tai mistään. Nyt on taas aikaa tehdä asioita, joita rakastan. 


Ja tänään saimme vihdoin kuvattua asua uusien kenkuleitten kanssa. Ai vitsi mä niin rakastan noita. Muutenkin tykkään tästä asusta paljon. Tuo neule on ihan lemppari tällä hetkellä. Tykkään siitä, että se on malliltaa off shoulder ja nuo ylipitkät hihat ovat rakkautta. Muutenkin tällä hetkellä olen ihastunut hihoihin. Kuulostaapa oudolta... Mutta mun mielestä kauniit ja erilaiset hihat tuovat asuun ihanan pienen lisän, varsinkin levenevät hihat ovat ihania. Muutenkin, kun on katsellut kuvia muotiviikoilta, niin huomaa, että tällä hetkellä muoti-ihmisillä nähdään päällä paitoja tai mekkoja, joissa on mitä erikoisimmat hihat. Ollaan siis siirrytty selvästi lahkeista hihoihin.


 Tällä hetkellä teksti ei oikein luista, joten taidan jättää tämän vain tähän. Kertokaa toki, mitä pidätte asustani. Mukavaa viikon jatkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! <3 


Neule & farkut Bik Bok, nahkatakki Vero Moda, ylipolvensaappaat Nelly.com, aurinkolasit Bijou brigitte

Lähetä kommentti