SOCIAL MEDIA

torstai 27. lokakuuta 2016

I LOVE ME 2016

No niin, nyt olisi vuorossa jo aikaisemmin lupaamaani postausta viime viikonlopun messuista. Pidemmittä puheitta mennään suoraan asiaan!


Kyseessä on siis Helsingin messukeskuksessa järjestettävät I love me -messut. Niin kuin nimikin jo kertoo, niin messut ovat itseään rakastamista varten ja keskittyvät hyvän olon löytämiseen. Messuilta löytyy niin hyvinvointiin, kauneuteen kuin muotiinkin liittyviä juttuja laidasta laitaan. Messut kestivät perjantaista sunnuntaihin, mutta itse olin siellä vain lauantain ja sunnuntain. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun vihdoin pääsin käymään kyseisillä messuilla.


Me ystäväni kanssa keskityimme kiertelemään pääosin vain muoti-, kauneus- ja terveysosastoilla, sillä ne kiinnostivat meitä eniten. Tarjouksia löytyi myös paljon ja teinkin muutamia ihania meikkilöytöjä. Katseltavaa ja kierreltävää oli messuilla niin paljon, että kaksi päivää sai kulumaan todella helposti siellä. Oli ihana tutustua itselle ihan uusiin brändeihin ja brändeihin, joita ei Suomesta ainakaan vielä edes saa.


Pääsin myös seuraamaan Teri Niitin tekemää muotinäytöstä, joka oli aivan älyttömän upea. Muotinäytös oli toteutettu todella kivasti. Mallit kävelivät välillä vedessä, joka oli mielestäni todella omaperäinen ja ihana idea. Koko muotinäytöksen kruunasi Jukka Rintalan suunnittelemat upeat iltapuvut. 


Messuilla oli myös paljon erilaisia paneelikeskusteluja esimerkiksi muodista. Oli todella mielenkiintoista päästä kuulemaan eri muodinalan asiantuntijoiden ajatuksia ja mietteitä eri aiheisiin. Yksi messun kohokohdista oli ehdottomasti se, että pääsin tapaamaan suomalaisia lempparisuunnittelijoitani Katri Niskasta ja Jukka Rintalaa. He kertoivat työstään ja myöhemmin pääsin myös seuraamaan Jukka Rintalaa työssään. Se veti kyllä sanattomaksi, eikä suusta päässyt muutakun ihailevia huokauksia.


Mitä mulle sitten jäi käteen messuilta? No, niitä uusia meikkejä tietenkin... Niiden lisäksi mulle jäi myös todella inspiroitunut olo. Olin nähnyt muotinäytöksessä niin upeita asuja ja kuullut huippustylistien vinkkejä, joten pääni oli täynnä uusia ideoita ja halusin vaan päästä hyödyntämään niitä. Mulle tuli myös yhä vahvemmin fiilis, että muoti on se ala, jonka parissa haluan tulevaisuudessa työskennellä. Olin kyllä ehdottomasti löytänyt sen hyvän olon. Voiko siis onnistuneemmat messut enää ollakaan? 


Ensi vuonnakin luultavasti suuntaan kyseisille messuille, sen verran ihanat ne olivat. Suosittelen kyllä kaikille muillekin, jos itsensä rakastaminen yhtään kiinnostaa. Tai vaikkei kiinnostaisikaan, niin menkää ihmeessä edes inspiroitumaan ja hakemaan meikkivarastoon täytettä. Jos teille jäi jotakin kysyttävää messuista, niin heittäkää reippaasti vaan kommenttia, vastaan mielelläni! :) Nyt ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Muistakaa rakastaa itseänne <3

Lähetä kommentti