SOCIAL MEDIA

tiistai 25. lokakuuta 2016

HELSINKI VIIKONLOPPU

Viime yönä kotiuduin ihanalta Helsingin reissulta kotiin. Viikonloppu meni todella nopeasti, sillä kokoajan oli jotain tekemistä. Tänään onneksi sain nukkua univelat pois ja purkaa laukut rauhassa ja vain levätä, sillä meillä oli vielä tämäkin päivä vapaata koulusta.


Kun sain kuulla, että saisin I love me -messuille bloggaajapassin, päätin suunnata koko viikonlopuksi Helsinkiin. Ystäväni Sanni suostui myös lähtemään mukaan ja messuilla pyöriessä sujahtikin suurin osa viikonlopusta. Messuista tulen kirjoittelemaan myöhemmin parempaa postausta, mutta voin jo näin etukäteen kertoa, että kyseessä oli aika huikeat messut. Niin inspiroivat ja lämminhenkiset!


Saavuimme perjantaina iltapäivällä Helsinkiin. Perjantain ohjelmaan meillä ei oikeastaan sisältynyt muuta, kuin Helsingissä kiertelyä ja shoppailua. Kävimme myös syömässä Friends & Brgrs:ssa ja istumassa iltaa. Lauantaina taas heräsimme reippaina jo ennen kahdeksaa, laittauduimme ja suuntasimme aamiaiselle. Hotellimme aamupala oli oikeasti aika mieletön, sillä sieltä löytyi superpaljon kaikkea. Lauantaipäivä kuluikin messuilla.


Suihkun kautta laittauduimme uudestaan ja suuntasimme Helsingin yöhön. Olihan sekin testattava! Emme kuitenkaan kauaa jaksaneet juhlia, vaan suuntasimme jo aikaisin takaisin hotellille, sillä heräsimme aamulla taas ennen kahdeksaa. Sunnuntainkin vietimme messuilla ja kävimme illallisella, jonka jälkeen vaan kulutimme aikaamme kaupoilla ja odottelimme bussiamme. 


Viikonloppureissumme oli kyllä niin onnistunut, kuin voi olla vaan. Oli ihana irtiotto arjesta ja vähän jotain erilaista. Ensi viikolla suuntaankin jo uudestaan Helsinkiin koulujuttujen merkeissä. Ei siis tarvitse kauaa odottaa, että pääsen käymään lempparikaupungissani uudestaan. Ihanaa viikkoa kaikille! Ja pysykäähän kuulolla, sillä myöhemmin tulossa messupostauksen lisäksi myös postausta lauantain asustani.

Lähetä kommentti