SOCIAL MEDIA

lauantai 29. lokakuuta 2016

FURRY FRIEND


Mun oli tarkoitus tänään mennä kuvailemaan Halloweenista inspiraationsa saanutta asua ja julkaista se, mutta luontoäiti päätti toisin. Vettä on satanut koko päivän, eikä loppua näy. Onneksi multa löytyi kumminkin koneelta tämä Helsingissä kuvattu asu. Asu on muuten hyvin simppeli, mutta sen juju piilee tuossa takissa. Bongasin tuon ihanan karvakamun reilu vuosi sitten käytettynä ja rakastuin. Takki on superpehmoinen ja lämmin. Sopii juuri tähän vuoden aikaan niin hyvin, tosin ei vesisateille. 


Olen aina ollut hulluna kaikkeen pörröiseen, pehmoiseen ja karvaiseen. Se siis selittänee sen, miksi olen niin hulluna tähänkin takkiin. Oli sitten kyseessä vaate tai sisustusjuttu, niin kaikki karvainen vetää mua puoleensa. Sama juttu on kaiken kimaltavan ja glitterisen kohdalla. Ne vaan toimivat aina katseenvangitsijoina ja mielenkiinnon herättäjinä. Mun äiti ei tosin ymmärrä oikein mun kiinnostusta kaikkeen karvaiseen ja kimaltavaan. Mites te? Löytyykö sieltä muita, jotka jakavat kanssani tämän saman mieltymyksen?


Mulla ei tänään ole ollut yhtään sellainen perjantaifiilis, joten unohdan kokoajan, että viikonloppu alkoi. Onneksi kumminkin on perjantai, sillä on ihana päästä vähän rentoutumaan. Mulla on kerrankin luvassa oikein chilliviikonloppu, mikä on vaan kiva, sillä olen ollut aiemmat viikonloput kokoajan vaan menossa. Tämän viikonlopun ohjelmaan mulla ei sisälly muuta, kuin lepäämistä, blogijuttujen tekoa ja jotain muuta luovaa. Toivottavasti teilläkin on luvassa rentouttava viikonloppu. Nauttikaa!


takki second hand (Lindex), paita H&M, farkut Bik Bok, kengät Andiamo, laukku Ralph Lauren

Lähetä kommentti