SOCIAL MEDIA

torstai 20. lokakuuta 2016

FALL OUTFIT AND HOLIDAY PLANS


Jess, vihdoin on sen ansaitun breikin aika! Mulla tosiaan alkoi tänään syysloma, joka on tosin todella lyhyt, sillä ensi tiistaina täytyy taas palata koulun penkille. Nyt kumminkin aion ottaa lomapäivistä kaiken ilon irti. Tänään aion rentoutua vaan loppupäivän ja huomennakin aion ottaa vielä rennosti ja pakkailla samalla. Perjantaina suunnataankin parhaan ystäväni kanssa Helsinkiin viikonlopuksi. Suunnitelmissa on olla I love me -messuilla (jonne sain bloggaajapassin!), shoppailla ja muuten vaan nauttia Helsingistä. Olen superinnoissani, sillä Helsinki on ehdottomasti lempikaupunkini Suomessa, joten uskon että viikonlopustamme tulee huippu. Tätä pikkureissua olemme odottaneet! Otan kameran mukaan, joten messuista ja Helsingistä on varmasti tulossa myöhemmin postausta.


Olen jo kauemman aikaa halunnut tulla esittelemään teille tämän superkäytännöllisen vaatteen. Kun reilu vuosi sitten ostin tämän ponchon, en yhtään osannut aavistaa, mihin kaikkeen siitä on. Syksyisin tämä on varsinkin kovassa käytössä. Ihanan lämmin ja esimerkiksi tässä asussa heitin sen nahkatakkini päälle, eikä kyllä tullut kylmä. Vyöllä tähän saa vielä kivasti vähän extraa. Talvisin poncho on ollut mulla koulussa mukana, jolloin olen kylmissä luokissa voinut kietoutua siihen. Myös kesäisin tämä on helppo heittää vaan illalla päälle, kun alkaa viilenemään. Ja esimerkiksi festareilla tämä on superkäytännöllinen. Iltaisin helppo heittää festariasun päälle ja sopii myös erittäin hyvin lisäviltiksi, jos meinaa teltassa nukkuessa tulla kylmä. Ei kyllä ihan jokaisesta vaatteesta ole tähän. 


 poncho & laukku Pieces, nahkatakki Vero Moda, neulemekko & vyö Bik Bok, ylipolvensaappaat Nelly.com
Mitäs tykkäsitte tästä asusta? Itse pidän tästä todella paljon, jotenkin taas ihan mun näköinen kokonaisuus. Nyt kumminkin toivottelen lomalaisille hyvät lomat ja muille tsemppiä vielä loppuviikkoon! Alla vielä kuva, joka kuvaa mun tän hetken fiiliksiä täysin, haha...


Lähetä kommentti