SOCIAL MEDIA

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

SYYSKENKIÄ METSÄSTÄMÄSSÄ

Olen aina ollut kenkäihminen. Pienestä asti olen rakastanut kauniita kenkiä ja muistan, kuinka ihailin korot kopisten käveleviä itsevarmoja naisia ja ajattelin, että haluan myös isona näyttää tuolta. Rakastan korkoja, sillä ne korostavat naisellisuutta ja saavat sääret näyttämään pidemmälle. Lämpimillä säillä tuleekin aina liikuttua koroilla silloin tällöin, mutta lämpöisiä kenkiä koroilla en oikeastaan enää edes omista. Mulla onkin siis startannut nyt syksyn alettua korollisten syyskenkien metsästys.


Tänä syksynä olen ihastunut terävä/kapeakärkisiin kenkiin sekä tolppakorkoihin. Yksinkertaiset kengät kiehtovat, kunhan niissä on jokin pieni kaunis yksityiskohta. Esim. vetoketju, kaunis materiaali, kuosi tai muotoilu tai läpinäkyvä/kuvioitu korko. Maanläheiset sävyt kengissä ovat ehdottomasti must tänä syksynä.
Hakusessa mulla on ollut jo viime talvesta lähtien tolppakorolliset nilkkurit kapealla kärjellä, mieluiten mustana ja nahkaiset. Tiedän tarkalleen, millaiset kengät haluan, joten se hiukan vaikeuttaa etsintää. Lappeenrannassa on myöskin supersurkea kenkävalikoima nykyään, joten kengät joudun ostamaan aina netistä. Onneksi netissä on kumminkin laajat valikoimat kenkiä. Tähän mennessä, en ole kuitenkaan löytänyt mieleisiä, kuin luksusmerkkien edustajilta, joten hinnat ylittävät budjettini moninkertaisesti. Mun lompakolle sopivaan hintaan olen löytänyt muuten sopivan hintaisia, mutta niissä on aina joku vikana. Joko ne ovat keinonahkaa, mokkaa, pyöreä kärkiset tai sitten niissä on vaan joku muu pikkujuttu pielessä. Mutta en aio luovuttaa, ennen kuin olen löytänyt ne oikeat.
Viime syksynä aloin myös haaveilemaan mokkaisista ylipolvensaappaista korolla, mutta hautasin sen haaveen jo kaapista löytyvien vastaavien korottomien takia. Tänä syksynä kuitenkin huomasin niiden alkavan vetelemään viimeisiään, joten olen uudelleen alkanut pyörittelemään päässäni ajatusta niiden ostosta. Tykkään käyttää myös kylmemmillä säillä hameita ja mekkoja, joten ylipolvensaappaat ovat must niiden kanssa. Ne nimittäin sopivat todella hyvin hameiden kanssa ja lämmittävät samalla jalkoja. Saa nähdä tuleeko kyseiset kengät kotiutettua...
Joko te olette löytäneet uudet syys/talvikengät vai ovatko ne vielä ostoslistalla? 

Lähetä kommentti