SOCIAL MEDIA

lauantai 10. syyskuuta 2016

SE TÄYDELLINEN PAITA


Tiedättekö sen tunteen, kun olette löytäneet sen täydellisen vaatekappaleen? Voisitte käyttää sitä käytännössä joka päivä ja joka ikinen hetki. Mä ehkä törmään tällaiseen vaatteeseen korkeintaan kerran vuodessa vaativan makuni vuoksi, mutta nyt olen umpirakastunut. Törmäsin tähän paitaan H&M:lla sattumalta, enkä vaan voinut jättää sitä enää sinne. Paita on klassisen kaunis maustettuna ihanilla hihoilla. En vain pääse yli noiden hihojen kauneudesta! Tarvitsen ehdottomasti lisää paitoja tuollaisilla hihoilla. Viime syksynä olin ihan housujen leveiden lahkeiden pauloissa, nyt hihojen... Mitähän seuraavaksi?


Jos pitäisi kuvailla tyyliään yhdellä vaatteella, niin se olisi ehdottomasti tämä paita. Tässä on vain sitä jotain ja kaiken lisäksi tämä on niin mua, kun voi vaan olla! Ihanaa saada lisää luottovaatteita kaappiin. Tiedänpähän, mitä laitan päälle, kun painin asukriisin parissa ja kaipaan lisää itsevarmuutta. 
Voisin hehkuttaa tätä paitaa vaikka lopun iltaa, mutta taidan lopettaa sen tähän, ennen kun kaikilla menee hermo... Nyt ajattelin vain nauttia tuoksukynttilöistä ja hyvistä sarjoista lopun iltaa, sillä sen olen ansainnut rankan viikon jälkeen. Olisi kiva kuulla, mitä te tykkäätte tästä paidasta tai asusta. Ihanaa viikonloppua kaikille! xx

paita H&M, housut Bik Bok, korkokengät Seppälä, aurinkolasit Bijou Brigitte

Lähetä kommentti