SOCIAL MEDIA

maanantai 5. syyskuuta 2016

LAST MONTH THROUGH MY PHONE


1. Elokuussa tuli kuvailtua paljon, mikä näkyi täällä bloginkin puolella. 
2. Raikkaita ja herkullisia salaatteja on tullut kesän aikana syötyä superpaljon. 
3. Hello, it´s me ja yksi mun lemppareista basic mekoista.
4. Olen taas ruvennut selailemaan paljon quoteja. Ne ovat niin inspiroivia ja tsemppaavia. Tämä on kaunis ja pitää paikkansa!

 1. Viime viikonloppuna oli Sataman valot tapahtuma ja tällaisessa asussa tuli siellä pyörähdettyä. Mustat leveälahkeiset housut, nahkatakki ja korkkarit toimivat mielestäni todella hyvin.
2. Herkkukahveilla mun tytön kanssa. 
3. Satama oli upean näköinen illalla valoineen.
4. Mä ja mun lempparityty! <3

1. Viime viikkoina on tullut harjoiteltua aika paljonkin muotipiirtämistä. Tässä vähän kuvaa yhdestä mun piirrustuksesta.
2. Olen taas innostunut juoksemisesta kesän laiskottelujakson jälkeen. Tällainen lenkkikamu mulla on yleensä juoksulenkeillä mukana. 
3. Mustavalkoinen minä
4. Eilen oltiin juhlimassa ystäväni synttäreitä aluksi meillä, josta sitten suuntasimme baariin. Oli kyllä taas huippuhauska ilta!
Tällaisia kuvia on muun muassa tallentunut taas puhelimeen. Suurinosa onkin snapchatin kuvia, joten kannattaa lisätä mut snapissa (emmavaltonen), jos haluatte nähdä lisää mun kuvia. Käykää myös tykkäilemässä blogin fb-sivuista, sillä päivittelen sinne aina uusimmat postaukset (https://www.facebook.com/emmavaltonen/). Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille! 

Lähetä kommentti