SOCIAL MEDIA

tiistai 27. syyskuuta 2016

KUULUMISIA VIIKONLOPULTA


Maanantaisin on aina hyvä palata kuvien muodossa vielä vähäksi aikaa viikonloppuun. Vaikka mun viimeisimmät viikonloput ovat oikeastaan täyttyneet vaan pänttäämisestä, niin on sinne mahtunut kuvan mukaisia hetkiäkin. Välillä on nimittäin hyvä lepyyttää päätä ja kaivaa esille jotain "parempaa" luettavaa. Onneksi ihan pian helpottaa ja pääsen vihdoin nauttimaan syksystä ja sen antimista täysillä ilman stressiä. Ja ehkä tänne blogiinkin on sitten muuta kirjoitettavaa, kuin opiskelua, koulua, stressiä ja vielä lisää stressiä.


Yhtenä hyvänä pakokeinona tämän blogin lisäksi lukemisesta mulla on toiminut myös lenkkeily. Tosin nyt viime päivinä on tullut lenkkeiltyä niin paljon, että sain penikkani todella kipeiksi, joten lenkkeilykin saa nyt vähäksi aikaa jäädä, sillä kävelykin tekee kipeää. Musta tuntuu, että yksi suurin innostaja lenkkeilyyn on ollut syksy. Rakastan lähteä aamulla kirpsakkaan ulkoilmaan juoksemaan, kun kadut ovat vielä tyhjinä ja saan nauttia rauhassa syksyn kauneudesta. Siis vitsit, kuinka kivoilta puut ja pensaat alkavatkaan taas näyttää, kun ne saavat syksyisen asunsa! 


Nyt otan vielä vähän aikaa rennosti, ennen kuin suuntaan jo nukkumaan, sillä huomenna on pitkä päivä luvassa. Hyvää yötä ihanat! xx

Lähetä kommentti