SOCIAL MEDIA

keskiviikko 10. elokuuta 2016

WHITE ROCKS


Olen aina ollut hyvin kokeilunhaluinen. Halu kokeilla uusia juttuja tuli ilmi eilen kuvausreissullamme. Olimme menossa ottamaan asukuvia illalla ns. normi maisemiin. Matkalla kuvauspaikallemme huomasin kivistä koostuvan uoman. Siitä syntyikin idea, että hei tuollahan voisi saada kivan erilaisia asukuvia. Siitä sitten lähdimmekin pomppimaan suurien kivien päälle ja toivoimme, ettemme taittaisi nilkkojamme. Minusta tausta kuvissa on aina hyvin tärkeä ja erilaiset taustat yleensä vangitsevatkin katseeni. Usein itsekin syyllistyn tylsiin taustoihin, vaikka mielenkiintoinen tausta yleensä kruunaakin kauniin asun. Täytyy alkaa taas käyttää mielikuvitusta enemmän taustojen suhteen, sillä sen verran kivoja näistä kuvista tuli. 

Kuviin tuli mielestäni jotenkin todella kiva välimerimäinen viba, jota vielä tuo valtava kiharapehko päässäni korostaa. Mun hiukset on kyllä kasvaneet todella paljon jo siitä, kun kävin pätkäisemässä ne lyhyeksi. Huomenna olisikin tarkoitus käydä taas leikkaamassa pituutta pois, jotta koulun alkaessa olisi taas siistit hiukset. Aika paljon aurinko on taas vaalentanutkin noita. 

Kuvissa näkyvä asu tai varsinkin paita on ollut viileimpinä kesäpäivinä ja -iltoina kovassa käytössä. Neuloin sen itseasiassa pari vuotta sitten peruskoulun päättötyönä. Tykkään tuosta paidasta mielettömästi ja se sopii mielestäni erittäin hyvin kesäiltoihin. Tällä kertaa yhdistin sen farkkushortseihin, vaikka lyhyistä farkkushortseista en enää oikeastaan kovin pidä. Ne eivät vaan enää ole mun juttu yhtään. Silti kyseisestä asukokonaisuudesta tuli yllättävän kiva. Vai mitä te tykkäätte mun asusta tai kuvista ylipäänsä vähän erilaisella taustalla?


Paita itsetehty, shortsit Bik Bok, nyöriballerinat H&M

Lähetä kommentti