SOCIAL MEDIA

keskiviikko 31. elokuuta 2016

SYKSYJUTTUJA


Niin kuin on tullut blogissa jo muutamaan kertaan mainittua, niin rakastan syksyä. Tiedän kumminkin, että usealle syksy ei todellakaan ole se mieleisin vuodenaika, sillä vettä tulee paljon, ilmat viilenee sekä pimeys alkaa saapua. Ajattelinkin listata muutamia juttuja, jotka tekevät syksystä huipun mun mielestäni. Ylihuomennahan alkaa virallisesti syksy, kun vaihtuu syyskuu, vaikkakin viimeiset pari viikkoa ovat olleet jo ihan syksyisiä.


Syksy on täydellistä aikaa rentoutumiseen. On ihanaa kääriytyä viltin sisään kuuma juoma kädessä, sytyttää muutaman tuoksukynttilä ja ottaa läppäri syliin ja käynnistää lempparisarja tai lukea jotain hyvää kirjaa. Voi vaan heittää aivot narikkaan ja antaa itselleen luvan levätä. Myös ylioppilaskirjoituksiin on huomattavasti mielekkäämpää lukea tällä tavalla.
Arkeen paluu on myös loppujen lopuksi ihanaa. Nyt kun alkaa taas tottumaan arkeen sekä unirytmi on palannut normaaliksi, voi myös nauttia arjesta. Rakastan sitä, että on rutiineja ja ehtii touhuta päivässä vaikkaa mitä, sen sijaan että nukkuisi lähes puoleen päivään asti. 

Syksy on myös hyvä syy päivittää vaatekaappia muutamilla uusilla vaatteilla. Itse törmäsin vähän vahingossa H&M:llä käydessäni yllä näkyvään valkoiseen puseroon. Se oli kumminkin rakkautta ensisilmäyksellä ja mun oli pakko kotiuttaa tuo kaunokainen. Paidassa on maailman kauneimmat hihat ja se on muutenkin ihanan keijukaismainen.
Olen myös useasti maininnut, kuinka syksy myös inspiroi mua superpaljon. Se on ehdottomasti parhaita puolia syksyssä!

Syksyllä innostun aina käsitöiden teostakin uudestaan. Joka elokuu kaivan puikot ja langat esiin ja alan neulomaan. Se on ihanan rentouttavaa myös, kun samalla voi katsoa telkkaria tai kuunnella rauhoittavaa musiikkia. Nytkin mulla on jo monta ideaa, mitä kaikkea pitäisi tehdä. 
Säät ovat myös yksi syy, miksi pidän syksystä. Vaikka inhoankin pääosin vesisateita, niin on niissä myös omat hyvät puolensa. Ne ovat hyvä syy pysyä vaan kotona koko päivän. Sateettomat syyspäivät ovat kumminkin kaikista parhaita. Juokseminen on ihanaa, kun ei ole liian kuuma ja mikä parasta pääsee tietenkin käyttämään niitä ihania syysvaatteita.

Löytyykö sieltä muita syksyn rakastajia? Miksi te tykkäätte syksystä? 

Lähetä kommentti