SOCIAL MEDIA

keskiviikko 3. elokuuta 2016

SUNFLOWERS


Elokuu on täällä; auringonkukat kukkivat, omenapuut ovat täynnä omenia ja marja- ja sienikausi on kuumimmillaan. Mä en ole koskaan erityisemmin tykännyt elokuusta, sillä elokuu tarkoittaa kesän loppumista ja syksyn alkamista. Koulut jatkuvat elokuussa ja arki alkaa taas. Onneksi vielä on pari viikkoa lomaa jäljellä. Tämä kesä on ollut luultavasti paras kesä koskaan, joten sen loppuminen tuo mukanaan väkisinkin haikean fiiliksen. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan ja jääpähän ainakin ihania muistoja tästä kesästä. Nyt kuitenkin täytyy nauttia vielä loppulomasta täysin rinnoin.


 Tämän päivän asu olikin todella suloinen ja tyttömäinen. Löysin sattumalta tämän farkkuhaalarin kaapistani. En ole varmaan kahteen vuoteen käyttänyt tätä, mutta tänään päätin vetäistä sen päälle. Yhdistin sen tyttömäiseen off shoulder -paitaan. Lopputuloksesta tuli mielestäni oikein hauska. Yleensä en ihan näin tyttömäisistä asuista pidä, mutta kesällä voi tehdä poikkeuksen. Farkkuhameet ovatkin olleet kevään ja kesän aikana paljon esillä, joten tämä haalarilöydös kaapistani ei ollut yhtään hullumpi. Kuinka kiva onkaan tehdä omasta vaatekaapistaan tällaisia löydöksiä. Kuvauspaikkakin sopi mielestäni asuun hyvin, sillä kauniit auringonkukat toivat kivan kontrastin asuun. Kuvista huokuukin maalaisromanttinen fiilis. 


Farkkuhaalari/hame Only, paita H&M, kengät Zara
Oletteko te koskaan tehneet löydöksiä omasta vaatekaapistanne? Entä mitä tykkäätte tästä asusta, iskeekö teihin farkku muuten kuin housuissa? 

Lähetä kommentti