SOCIAL MEDIA

torstai 18. elokuuta 2016

PINK BOMBER


Tykästyin viime talvena bomber takkeihin ja siitä asti olen metsästänyt sellaista. Niin kuin ehkä tiedättekin, niin olen todella tarkka vaatteissani ja minun on aina löydettävä se "täydellinen" kappale vaatteesta. Kokeilin monia bombereita, mutten tykännyt joko niiden mallista tai sävystä. Mustat ja muut tummat sävyt tuntuivat liian maskuliinisilta, eivätkä vaan sopineet tyyliinii. Päätinkin jo ettei bomberi ole mua varten, kunnes kaupassa bongasin suloisen vaaleanpunaisen bomberin roikkumassa henkarissa. Mun oli pakko kokeilla sitä ja kokeilun jälkeen en voinut muuta, kuin kiikuttaa tämän söpöläisen kassojen kautta kotiin. Olen kyllä niin tyytyväinen tähän. Mukava, lämmin ja ihan mun näköinen! Mitä muuta takilta voikaan toivoa? bomberi Lindex, body H&M, boyfriend farkut Primark, kengät Nike, kello MbMJ

Lähetä kommentti