SOCIAL MEDIA

tiistai 23. elokuuta 2016

NEW MONDAY, NEW WEEK, NEW GOALS


Toinen viikko koulua pyörähti käyntiin ja olen jo nyt hukkua koulutöihin. Mulla on kalenterissa sata ja yksi asiaa, jotka pitäisi muistaa hoitaa tällä viikolla. Nenä on vieläkin ihan tukossa, yskin vähän väliä ja kaiken lisäksi vatsaani on koskenut koulusta tulon jälkeen koko loppupäivän. Ja mikä parasta, niin on maanantai.
Vaikka en yleensä kuulu maanantain vihaajiin, niin tämä maanantai on tuntunut normaalia tuskaisemmalta.Voi toki johtua siitä, että on ensimmäinen maanantai loman jälkeen. Tai siitä etten viikonloppuna ehtinyt kamalasti levähtämään. Siivosin nimittäin koko viikonlopun hullunlailla niin huonettani, kuin vaatekaappiani. Sen lisäksi tein vielä monta tuntia kouluhommia. Iltaisin mun oli kumminkin pakko ottaa läppäri syliin ja mennä sängylle makoilemaan ja katsomaan lempparisarjaani. Tuollaisen pörröisen karvakamunkin sain viereeni touhuamaan. 

Viikonloppuna tuli myös herkuteltua hyvillä salaateilla. Loppukesästä multa lähti vähän lapasesta herkuttelu, sillä herkuteltua tuli harvasen ilta ja liikunta vähän jäi. Suon sen kumminkin itselleni anteeksi, sillä onhan välillä annettava kropallekin lomaa ja hemmottelua. Nyt kumminkin on taas hyvä vaihtaa herkut vähän terveellisempiin ja ruveta urheilemaan aktiivisesti (kunhan saan ensin flunssan hoidettua pois). 

Lopuksi mun on pakko myös vähän hehkuttaa Doven DermaSpa summer revived -tuotetta. Kyseessä on päivettävä kosteusvoide. Olen levittänyt tuota silloin tällöin suihkun jälkeen kuoritulle iholle ja tykkään. Kyseinen tuote tekee ihosta ihanan pehmeän ja kauniin ruskettuneen. Se myös levittyy todella hyvin ja tasaisesti. Näin saan rusketukseni pysymään syksylläkin, ilman sen haalistumista. Hinta-laatusuhde on kyllä tässä kohdallaan, sillä tällä putelilla oli hintaa vain noin 6 €.

Tsemppiä kaikille tähän viikkoon, eiköhän tästä vielä ihan hyvä tule!

Lähetä kommentti