SOCIAL MEDIA

perjantai 5. elokuuta 2016

MY NEW FAVORITE MASCARA - THE FALSIES PUSH UP DRAMA


Silmät ja varsinkin ripset ovat aina olleet meikkini a ja o. Mulla on nimittäin luonnostaan aika suuret silmät ja pitkät ja tuuheat ripset, joten tykkään korostaa niitä. Olen siis aina ollut hyvin tarkka ripsiväristäni, sillä haluan panostaa ja hankkia mahdollisimman hyvän. Rakastan näyttäviä ripsiä, kunhan ne ovat luonnollisen näköiset. Sen takia tekoripset eivät koskaan ole olleet mun juttu. Päätin kuitenkin testata Maybellinen ripsiväriä, joka lupaa pitkät ja tekoripsimäiset ripset. Useat kauneusgurut ovat myös kehuneet kyseistä ripsaria, joten odotukseni olivat korkealla kyseisen tuotteen kohdalla. Muutenkin kyseisen merkin ripsiväreistä olen pitänyt.


Kyseessä on siis The falsies push up drama mascara, jonka ostin vedenkestävänä. Nyt ripsiväriä viikon verran testailleena en voi, kuin yhtyä ylistyksiin. Kyseinen tuote luo oikeasti tekoripsimäisen efektin, sillä se tuuheuttaa ja tuo varsinkin lisäpituutta ripsiin. Omiin ripsiin tämä ripsari siis ainakin toimii todella hyvin ja saan todella pitkät ripset tämän avulla. Harjasta pidän myös, sillä se ei ole liian iso. Vedenkestävyyttä testasin myös käymällä suihkussa, eivätkä ripsivärit lähteneet leviämään. Tämä on tärkeä ominaisuus varsinkin kesäisin, sillä näin ripsari ei lähde leviämään edes kuumana kesäpäivänä tai uidessa. 
Suosittelen siis tätä ripsiväriä kaikille, jotka pitävät näyttävistä ripsistä. Kannattaa siis oikeasti kokeilla. Tässä putelissa on hinta-laatusuhde todellakin paikallaan!


Lähetä kommentti