SOCIAL MEDIA

maanantai 8. elokuuta 2016

MÖKKIVIIKONLOPPU Perjantaina suuntasin pitkästä aikaa mökille rentoutumaan. Olin ollut seitsemän edellistä yötä töissä, joten väsymys oli valtava ja kaipasin pois kaupungin hälinästä. Mökillä ainakin pystyi unohtamaan kaikki mieltä painavat jutut ja nauttimaan hetkestä. Mökillä parhaita juttuja ovat ehdottomasti se oma tila ja rauha. Omalla rannalla on ihana uiskennella kaikessa rauhassa. Voi käyttää vähemmän ihania mökkivaatteita, sillä kukaan ei ole näkemässä. Ja tottakai mökkiruuat ovat parhautta! 
Kävimme myös kalastamassa ja arvatkaa mitä... Mä sain elämäni ensimmäisen kalan virvelillä ja jopa kaksin kappalein!! Siinä kohtaa ei vesisade haitannnut, vaan tällä tytöllä oli hymy aika herkässä. Sisäinen kalastajani heräsi henkiin, tosin en siihen kalaan vieläkään itse suostunut koskemaan, haha. 

Viimoinen lomaviikko menee luultavasti myös rennoissa merkeissä, sillä haluan hengähtää vielä kunnolla ennen abivuoden starttaamista. Viikonloppuna sai taas onneksi vedettyä lomamoodin päälle. Mites teidän viikonloppu meni? Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon! 

Lähetä kommentti